Δείτε ένα βίντεο για το τι γίνεται στην κοινωνία  πολλοί το έχουν δει κανένας δεν καταλάβει τίποτα!
Δείτε ένα βίντεο για το τι γίνεται στην κοινωνία  πολλοί το έχουν δει κανένας δεν καταλάβει τίποτα!

Τραγικά πράγματα γίνονται στην κοινωνία και δεν έχει καταλάβει κανένας τίποτα!λυμαίνονται παντού ανενόχλητοι, οτι και να πεις για αυτούς ειναι κομπλιμέντο... Γεγονός ειναι ότι οι αδίσταχτοι επικρατούν παντού σε πολλούς τομείς,πάρτε παράδειγμα τι ιστοσελίδες στηρίζει η μάζα, αυτοι οι ίδιοι βάρβαροι εξαπατούν και γυναίκες για δικό τους όφελος αλλα και να εξαπλωθεί την ράτσα τους.

Ο λόγος που δεν έχετε καταλάβει ειναι γιατι γεννηθήκατε μαζί με αυτούς και μεγαλώσατε μαζί, ειναι σαν πάρεις κάποιον που μεγάλωσε σε ένα απομακρυσμένο χωρίο πάνω σε βουνά, και να το πας στην Αθήνα η άλλη πόλη και να το βάλεις να πιει νερό από την βρύση, θα του βρομάει χλώριο, αυτοι που το έχουν συνηθίσει από μικροί δεν το καταλαβαινουν! τους φαίνεται και φυσιολογικό! κάπως έτσι συμβαίνει.

Ο κόσμος από κόσμος αγγέλων μετατρέπετε σε κόσμο σατανάδων! και αυτό δεν ειναι θρησκόληπτο δεν έχει καμιά σχέση με θρησκείες,άπλα το λέμε έτσι γιατί έτσι το ξέρουν οι περισσότεροι το κακό, αλίμονο σε αυτούς/αυτές που θα βρεθούν από την πλευρά των αγγέλων στα χεριά των σατανάδων, οι γυναίκες περισσότερο,εκτός ότι τις θέλουν για να κάνουν τα μούλικα τους,τις περισσότερες τις έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους!

Σε πολίτικο επίπεδο μαντέψτε ποιοι τους αντιπροσωπεύουν! και ποιοι υποστηρίζουν πάσης φύσεως αδίσταχτων,ειναι γιατί και αυτοί έτσι ειναι! οι ιδιοι εμφανίζονται και λένε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που ισχύουν στην πραγματικότητα σε πολλά θέματα υποκριτικά, και κατηγορούν τους άλλους γιαυτό που ειναι οι ίδιοι!Κλασική τακτική καθε αδίσταχτου.

Λόγο ότι τελευταία κανουν επιθέσεις σε όσους λένε τα αυτονόητα δηλαδή σε ανεξάρτητες πήγες,και εξαπατούν με κάθε τρόπο τους πάντες μεσώ των ψευδό-εγκύρων πηγών τους, και ταυτόχρονα και με τις ορδές troll που σχολιάζουν υπέρ των ψεμμάτων τους δηθεν ως άσχετοι. Δεν βάζουμε την συνεχεία του άρθρου όποτε γράφουμε με γρίφους οι έξυπνοι θα καταλάβουν αυτοί δεν φημίζονται για την νοημοσύνη τους αλλα φημίζονται για άλλα πράγματα..

ΥΓ όλα τα άνωθεν δεν αφορούν μόνο αυτούς που αναφέρεται το παρακάτω βίντεο,στην ίδια ράτσα με αυτούς ανήκουν πολλοι που κρύβουν την αδίσταχτη φύση τους κάτω από μια δήθεν "ιδεολογία" και οχι μονο, ειναι ένα συνονθύλευμα βάρβαρων φύλων ανεξάρτητου χωράς που γεννήθηκαν και στην Ελλαδα θεωρούνται και απόγονοι των αρχαίων αν ειναι δυνατόν. Οι αρχαίοι ήσαν αγνοί δίκαιοι ειλικρινείς τι σχέση έχουν αυτοι οι υποκριτές ψεύτες και βάρβαροι? καμιά! εκτός από τον αδίσταχτο χαρακτήρα τους που περνάει στους απόγονους τους και στην εμφάνιση δεν μοιάζουν με τους αρχαίους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications