Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Γράφονται και λέγονται απίστευτα πράγματα για μένα»
Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Γράφονται και λέγονται απίστευτα πράγματα για μένα»

Διαμάχη έχει ξεσπάσει με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ και την Άννα Φόνσου. Ο Γ. Παπαμιχαήλ απάντησε στις δηλώσεις της Άννας Φόνσου που τον κάλεσε να μείνει στο σπίτι του ηθοποιού .«Πραγματικά δεν ξέρω σε ποιον να πρωτοκάνω μήνυση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Την έντονη αντίδραση του Γιάννη Παπαμιχαήλ προκάλεσαν οι δηλώσεις της Άννας Φόνσου, που τον κάλεσε να μείνει στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Σε ανάρτησή του στο Facebook και μην κρύβοντας την οργή του, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ εξέφρασε το μεγάλο του παράπονο, λέγοντας ότι δέχεται συστηματικό πόλεμο από ένα μικρό κομμάτι των ΜΜΕ.

«Γράφονται και λέγονται απίστευτα πράγματα για μένα . Πραγματικά δεν ξέρω σε ποιόν να πρωτοκάνω μήνυση», τόνισε, διαψεύδοντας τις όποιες φήμες. «Μην ακούτε την κάθε σαχλαμάρα που λέγεται ή γράφεται», αναφέρει.

Η Άννα Φόνσου είχε δηλώσει στην εκπομπή του Epsilon «Παιδιά από σπίτι»: «Αυτά δεν τα ξέρω, δεν ανακατεύομαι στα οικογενειακά τους. Δεν ξέρω… Αλλά το ότι τον Γιάννη πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι, είναι γεγονός. Εγώ του έχω προτείνει να έρθει κι εδώ να μείνει. Μην ξεχνάς ότι το παιδί αυτό έχει μεγαλώσει σαν βασιλιάς. Να μην έχει ανέσεις, τον πειράζει».

Αναλυτικά, η οργισμένη απάντηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ αναφέρει:
«Εχω ένα μεγάλο παράπονο, και θέλω να τοποθετηθώ δημόσια. Υπάρχει ένα μικρο κομμάτι των ΜΜΕ , το οποίο μου κάνει συστηματικά ' πόλεμο ' . Γράφονται και λέγονται απίστευτα πράγματα για μένα . Πραγματικά δεν ξέρω σε ποιόν να πρωτοκάνω μήνυση. Η πραγματικότητα είναι μία. Ζω μια χαρά, περνάω καλά, έχω τους φίλους μου, και το κυριότερο είμαι πολύ καλά στην υγεία μου. Μην ακούτε την κάθε σαχλαμάρα που λέγεται η γράφεται. Τα άτομα αυτά δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και διαβάλουν τις ζωές επώνυμων ανθρώπων. Αυτά, να είστε όλοι καλά», γράφει.

Έχω ένα μεγάλο παράπονο, και θέλω να τοποθετηθώ δημόσια. Υπάρχει ένα μικρο κομμάτι των ΜΜΕ , το οποίο μου κάνει...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications