ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑLPHA! O Κοντομηνάς διώχνει τον Βερύκιο
ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑLPHA! O Κοντομηνάς διώχνει τον Βερύκιο

Διαβάζουμε από τον έντυπο ΚΟΎΚΟ της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Αποστρατευτεί τον Βερύκιο ο Κοντομηνάς

Θέμα ωρών να γίνουν οι «κρίσεις» από τον ισχυρό άνδρα της DEMCO
H εκκλησία και ο Αρχιεπίσκοπος μπορεί να συγχωρούν πολύ εύκολα όταν κάποιος απεικονίζει την μητέρα Παναγία και τον Χριστούλη ως Αρουραίους, οι Δημήτρης Κοντομηνάς, όχι!

Από τους πρώτους ο αντιπρόεδρος του ALPHA Δήμος Βερύκιος, πήρε άφεση αμαρτιών, ο τελευταίος ωστόσο δηλώνει έτοιμος να τον τσουρουφλίσει στα καζάνια της κολάσεως.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης στενός συνεργάτης του γνωστού δημοσιογράφου – που πίνει νερό στο όνομα του και εδώ κυριολεκτούμε- ανησυχεί ιδιαίτερα για το μέλλον του αντιπροέδρου του.

Από ρεπόρτερ του ΚΟΥΚΟΥ, τόσο στο κτήριο της Παλλήνης όσο και στις νέες εγκαταστήσεις την Κηφισιά, προκύπτει ότι ο πρόεδρος του ομίλου DEMCO, Δ. Κοντομηνάς, δηλώνει έτοιμος να αποστρατεύσει τον στρατιωτικό συντάκτη και κορυφαίο σχολιαστή του κεντρικοί δελτίου του σταθμού του.

Ο Δήμος Βερύκιος πλέον με τον ενημερωτικό μηχανισμό του καναλιού του Κοντομηνά έχει μετακομίσει στο κτήριο του STAR στην κάτω Κηφισιά μακριά από το χώρο επιρροής του μπάρμπα Δημήτρη στην Παλλήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το άμεσο περιβάλλον του κ. Κοντομηνά: « ..το τελευταίο καιρό το κακό έχει παραγίνει. Εκπομπές όπως το Happy Day καθώς και ο ΑLPHA RADIO, με αποκλειστική υπαιτιότητα βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης».

«Είναι να μην μπει κάποιος στο μάτι του Κοντομηνά» συνέχιζε στον ΚΟΥΚΟ η ιδέα η πηγή μας.

makeleio.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications