Αμερικανοί έψαχναν για τεχνολογία Vimana στο Αφγανιστάν?
Αμερικανοί έψαχναν για τεχνολογία Vimana στο Αφγανιστάν

Τι προκάλεσε τη ξαφνική βιασύνη των πιο ισχυρών ηγετών του δυτικού κόσμου να πάνε στο Αφγανιστάν? μια μυστική έκθεση αποκαλύπτει: Ήταν για να δουν άμεσα μια ανακάλυψη που έγινε από Αμερικανούς στρατιωτικούς επιστήμονες που περιγράφεται ως " Vimana "και ότι έχει ήδη προκαλέσει την "εξαφάνιση" τουλάχιστον 8 Αμερικανών στρατιωτών που προσπάθησαν να το αφαιρέσουν από το σπήλαιο το οποίο βρίσκεται κρυμμένο πάνω από 5.000 χρόνια.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε για την τεχνολογία" Vimana " ότι είναι αυτό το μυστηριώδες αεροσκάφος το πολύ γνωστό ως μυθολογική ιπτάμενη μηχανή που περιγράφονται στα αρχαία σανσκριτικά έπη και υπήρχε πριν από την τελευταία ανατροπή της Γης μας, και λέγετε ακόμα ότι είχε παράξενα όπλα, παρόμοια με ατομικές βόμβες του σήμερα.

Η αναφορά στα αρχαία ινδικά ιπτάμενα οχήματα προέρχεται από τις αρχαίες ινδικές πηγές,οι οποίες πολλές είναι γνωστές από τα αρχαία ινδικά έπη, και υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες.Τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν καν μεταφραστεί στα Αγγλικά και ακόμη παραμένουν στα παλιά σανσκριτικά.

Προβάλλεται επίσης ο ισχυρισμός ότι πριν από λίγα χρόνια, οι Κινέζοι ανακάλυψαν μερικά σανσκριτικά έγγραφα στη Λάσα, στο Θιβέτ και τα έστειλαν στο Πανεπιστήμιο του Chandrigarh για να μεταφραστούν. Ο Δρ Ruth Reyna του πανεπιστημίου είπε ότι τα έγγραφα περιέχουν οδηγίες για την κατασκευή διαστρικών διαστημόπλοιων!

Vimana
Η μέθοδος της πρόωσης, και"αντι-βαρύτητας" βασίστηκε σε ένα σύστημα ανάλογο με εκείνο του "laghima," την άγνωστη δύναμη του ανθρώπου, μια φυγοκεντρική δύναμη αρκετά ισχυρή για την εξουδετέρωση όλων των βαρυτικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με την Ινδουιστική Γιόγκι, η "laghima" είναι η δύναμη η οποία επιτρέπει στα άτομα να αιωρούνται. Ο Δρ Reyna είπε για τα μηχανήματα του σκάφους, τα οποία ονομάζονται "Αστράς" από το κείμενο,και ότι οι αρχαίοι Ινδοί με αυτά θα μπορούσαν να στείλουν ένα απόσπασμα από άνδρες σε κάθε πλανήτη, σύμφωνα με το έγγραφο, το οποίο πιστεύεται ότι είναι χιλιάδων ετών. Τα χειρόγραφα αποκαλύπτουν το μυστικό της "antima",( ορατότητα) και "Garima", "πώς να γίνουν τόσο βαριά όσο ένα βουνό από μόλυβδο."

Steve Quayle:
Ο Stephen Quayle είναι ο συγγραφέας πέντε βιβλίων. Για πάνω από τριάντα χρόνια, έχει διερεύνηση αρχαίους πολιτισμούς, γίγαντες, ΑΤΙΑ και βιολογικούς πολέμους, και αυτά που σχετίζονται με το μέλλον της ανθρωπότητας.Ο Stephen είχε πει ότι τα χειρότερα σενάρια πλησιάζουν αυτόν τον κόσμο.

Σεισμοί, ηφαίστεια, πυρηνικά και βιολογική τρομοκρατία, σε συνδυασμό με τη σχεδιαζόμενη οικονομική κατάρρευση του δολαρίου των ΗΠΑ.Ο Stephen είχε δηλώσει ότι έχουμε μετακινηθεί από τη σφαίρα των φυσικών απειλών στην αρένα των υπερφυσικών γεγονότων που καθοδηγούνται από το αόρατο χέρι του κακού σκιώδες κυβέρνηση.

Η δικαιολογία της εισβολής στο Αφγανιστάν (επίσημα) δημιουργείς πράκτορες τρομοκράτες και μετά κάνεις εισβολή σε μια χώρα στόχο τόσο απλό!
Ήταν 7 Οκτωβρίου του 2001, όταν οι ΗΠΑ ξεκίνησαν την επιχείρηση «Διαρκής Ελευθερία» κατά των Ταλιμπάν. Στη διάρκεια του δεκαετούς -και συνεχιζόμενου- πολέμου (του πιο μακροχρόνιου στην αμερικανική ιστορία), δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι και εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια έχουν χαθεί, ενώ τα «οφέλη» που αποκόμισαν οι ΗΠΑ θεωρούνται ελάχιστα.

Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν ξεκίνησαν στον απόηχο των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου που ηταν σχεδιασμένη από την σκιώδες κυβέρνηση με συμμετοχή του Τζωρτζ Ουώκερ Μπους (George Walker Bush).Οι ΗΠΑ απαιτούσαν από το Αφγανιστάν των Ταλιμπάν την παράδοση του Οσάμα μπιν Λάντεν (πράκτορας της CIA fake τρομοκράτης τωρα θα βρίσκεται σε κάποιο νησί και θα γλεντάει τα λεφτά που πήρε,και είπαν οτι τον έριξαν στην θάλασσα έτσι άπλα! (από φαντασία σκίζουν) άλλα μην το πείτε πάρα έξω θα λενε οτι λέτε "θεωρίες συνωμοσίας" τα συριζοτρολλ) "θεωρίες συνωμοσίας" τι ειναι αυτό? αυτούς τους μασονικούς ορούς τους λένε αυτοί για να σκεπάζουν μια αλήθεια η "ενοχλητικές" πληροφορίες, δεν υπήρχαν αυτοί οι οροί παλιότερα πριν 80-100 χρονιά.

Τα σχέδια που κατάρτιζαν τότε Βρετανία και ΗΠΑ βασίζονταν στην ιδέα ότι στρατιωτικές επιθέσεις θα γίνονταν μόνο στο πλαίσιο μιας ευρύτερης, παγκόσμιας «αντιτρομοκρατικής» επιχείρησης που θα περιελάμβανε διπλωματικές, οικονομικές και πολιτικές ενέργειες.Στις 7 Οκτωβρίου, όμως, οι ΗΠΑ ξεκίνησαν να βομβαρδίζουν θέσεις των Ταλιμπάν. Ακολούθησε επιχείρηση στο έδαφος, στη διάρκεια της οποίας ανετράπη το καθεστώς των Ταλιμπάν .©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

τα 15000 κα πιο πανω χρονια τα κανανε μονο 5000

για να ταιριαζει με την εβραιικη χρονολογιση.

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications