Η αιτία θανάτου της Νατάσας Βαρελά - «Λύγισαν» στον αέρα του Epsilon (video)
Η αιτία θανάτου της Νατάσας Βαρελά - «Λύγισαν» στον αέρα του Epsilon (video)

Σοκαρίστηκε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, μη καταφέρνοντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της για τον ξαφνικό θάνατο της Νατάσας Βαρελά. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του Νέου Καναλιού (New TV), που είχε εργαστεί και στο Epsilon, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 30 ετών.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης, ο οποίος νωρίτερα είχε γνωστοποιήσει μέσω Facebook τη δυσάρεστη είδηση, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή "Παιδιά από σπίτι".

Οι παρουσιάστριες της εκπομπής του Epsilon έδειχναν να μη μπορούν να συνειδητοποιήσουν το τραγικό γεγονός που συνέβη, με τη Τζωρτζέλα Κόσιαβα να είναι ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά.

Ο Γιάννης Παπαγιάννης ενημερώθηκε για το χαμό της από τον πατέρα της. Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η επίσημη εκδοχή για τον θάνατό της είναι διάτρηση στομάχου. Η Νατάσα Βαρελά κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής.

«Είχε κάποια προβλήματα με στομαχικές διαταραχές τον τελευταίο καιρό. Σήμερα τα ξημερώματα, κατά τις 03:00, εμφάνισε υψηλό πυρετό και πολύ έντονο πόνο στο στομάχι και ο πατέρας της την πήγε στο νοσοκομείο, όπου δύο ώρες αργότερα κατέληξε εντελώς ξαφνικά. Η διάγνωση, σύμφωνα με αυτά που είπε ο μπαμπάς της, ήταν διάτρηση στομάχου» είπε, μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications