Μαστοράκης: ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΤΕ..καλα μου φανταράκια, μπορώ να σας τα χώσω, έτσι;
Μαστοράκης: ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΤΕ..καλα μου φανταράκια μπορώ να σας τα χώσω, έτσι;

Ο γνωστός σοουμαν της τηλεόραση Νίκος Μαστοράκης εξέφρασε δημόσια την άποψη του:

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΤΕ...

... καλα μου φανταράκια, μπορώ να σας τα χώσω, ετσι; Ασφαλεις, υγιεις και στη αγκαλιά της μανούλας σας, δάκρυα χαράς, αλλα οχι πιο πέρα, οχι άλλο, οχι αλλες παράτες και κιβδηλοι ηρωϊσμοι. Υπηρξατε αμελείς και απροσεκτοι, κάνοντας τσάρκα στο χιόνι, μπήκατε σε Τούρκικο έδαφος, αναστατώσατε εναν ολόκληρο λαο, απασχολήσατε τη διεθνή διπλωματία, μείνατε στη φυλακή οπού σας πηγαινοφερναν σχεδόν σιδεροδεσμιους και σε περιπλεκτικη αγκαλίτσα με την Ζανταρμα, και μετα ήρθε η λαϊκίστικη υπερβολή αυτού του λαού που χωρις ταρατατζουμ δεν ζει.

Την ήμερα της αποφυλακισης σας, αντι ο Στράτος να στείλε ενα μικρο μεταγωγικό, έστειλε ο υπερφίαλος Ανεγκέφαλος το Εμπραέρ. Big production. Epic. Κ@λογλειφτες αρχηγοί, ένστολοι και υπουργοί επίσης του κ@λου, κάνανε μαζί σας ντιρινταχτα στη διαδρομή και βγάζατε όλοι μαζί σέλφι.

Γίνατε δηλαδή εργαλεία προβολής των μωρών, ένστολων και μη.

Κι όταν φτάσατε, αντί να σας μαντρώσουν σε ενα στρατιωτικό τζιπ και να σας πανε για debriefing (πρωταρχικό μέλημα οταν κάποιος εχει ανακριθεί επι μήνες και δεν ξέρει η πολιτεία τι εχει πει) ήρθε και το Χοίρινο (σιγά που θα έχανε τα photo op) για να σας φιλήσει και να σας ευχαριστήσει που βάλατε τη χωρα σας σε κίνδυνο και ρημάξατε τις δηθεν καλές σχέσεις μας με τη δηθεν φίλη Τουρκία.

Kαι στο φινάλε, το πιο τερατώδες, απόδοση τιμών! Τώρα με τον αρχηγό σας και τα υπουργίδια θα είσαστε πια buddy-buddies και σε λίγο θα πουλήσετε και τα δικαιώματα της εθνικής μας περιπέτειας να γίνουν βιβλίο, θα σας δώσουν και προαγωγή αντί να σας κλείσουν μέσα -- και ζωή χαρισάμενη.

Λες και η απερισκεψια κι ο ερασιτεχνισμος σας (δεδομένου οτι είσαστε επαγγελματιες στρατιωτικοι κι οχι νεοσύλλεκτοι) να "χαθειτε" στα συνορα και να περπατατε ανέμελοι και χαζοχαρουμενοι επι 300 μετρά, δεν έβαλε αυτη τη χωρα και τον λαό της σε περιπέτειες.

Λες και δεν ξοδευτηκε πλέριο κρατικό χρήμα (δικό μας, απο τον ίδρωτα μας) για ταξίδια μεγαλοσχημων ανεπάγγελτων και δικηγόρους, διπλωμάτες, να΄τες, φα'τες.

Λες και σας είχαμε στείλει να μας φέρετε την Πόλη και μας τη φέρατε, θριαμβευτες.

Αλλα λογια, ν' αγαπιομαστε…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications