Στην ΕΡΤ1 «έκραζαν» τους δημοσιογράφους και τα σάιτ για τον «θάνατο» του Γαβρά, ενώ τον είχε «πεθάνει» νωρίτερα η ΕΡΤ3! (vid)
Στην ΕΡΤ1 «έκραζαν» τους δημοσιογράφους και τα σάιτ για τον «θάνατο» του Γαβρά, ενώ τον είχε «πεθάνει» νωρίτερα η ΕΡΤ3! (vid)

«Θύμα» Fake News από έναν… σεσημασμένο έπεσαν όχι μόνο ελληνικά αλλά και διεθνή σάιτ, σε μια μακάβρια πλάκα(;) για τον δήθεν θάνατο του διεθνούς φήμης σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά.

Στην ΕΡΤ, όμως, το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, με την εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» στην ΕΡΤ1 να «ξιφουλκεί» κατά όσων δημοσίευσαν την είδηση, να «καυτηριάζουν» το επίπεδο της ελληνικής δημοσιογραφίας με προεξάρχουσα την Κατερίνα Ακριβοπούλου και άλλες τέτοιες ηθικολογίες.

Η ειρωνεία είναι πως λίγο νωρίτερα από την ΕΡΤ 3 είχαν μεταδώσει και εκείνοι την είδηση θανάτου του Κώστα Γαβρά!

thecaller.gr

Αν αναρωτιέστε γιατί γίνεται τόσος ντόρος για κάποιον Κώστα Γαβρά από συμμορίτες και τα site τους που κανουν θέμα κάθε φορά που ψοφάει ένας δικός τους, ιδού η απάντηση : Ο πατέρας του ήταν μέλος του εγκληματικού κομμουνιστικού κόμματος και φυλακίστηκε κατά την διάρκεια του ελληνικού Εμφυλίου Πολέμου.

Ο ίδιος την κοπάνησε στην Γαλλία,που ηταν προορισμός για πολλούς συμμορίτες(πράκτορες) τότε, και στην Γαλλία τον έκαναν μεγα σκηνοθέτη και παραγωγός ταινιών, κλασικά όλοι οι συμμορίτες έχουν τρελή προώθηση, δείτε τι γίνεται στο youtube σήμερα η ποιες σελίδες ειναι στην πρώτη θέση. Άλλοι γύρισαν εκ του ασφαλούς αφού πήραν την εξουσία μετά τον Παπαδόπουλο οτι δεν κατάφεραν με τον Εμφύλιο, και το έπαιζαν "ήρωες που έσωσαν την Ελλάδα", από τότε η χώρα ειναι σε κομμουνιστικό καθεστώς,και οι νεοελληνες πέρα βρέχει αφού να φανταστείς έβγαζαν το πασοκ που ίδρυσαν συμμορίτες τόσα χρονιά και στο καπάκι έβγαλαν ΣΥΡΙΖΑ επίσης με συμμορίτες να σωθούν από συμμορίτες απίστευτο? όσο για την Νέα δημοκρατία μαζί με το ΠΑΣΟΚ το ίδρυσαν το 1974, ώστε να νομίζουν ότι ψηφίζουν διαφορετικά κόμματα τα κορόιδα, ο δε γερός Μητσοτάκης έκανε νόμιμο το παράνομο ΚΚΕ από εκεί και πέρα τι να λέμε? .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications