4 Αυγ 2018

Ο άνθρωπος που γύρισε το πιο τρομακτικό βίντεο στο Μάτι λύνει την απορία :Πως σώθηκε; (vid)

Ο άνθρωπος που γύρισε το πιο τρομακτικό βίντεο στο Μάτι λύνει την απορία :Πως σώθηκε; (vid)

Ήταν ο δημιουργός του πιο συγκλονιστικού βίντεο από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, κυρίως διότι έδειχνε τη μανία της φωτιάς που κατέκαψε τα πάντα στο πέρασμά της…

Ο Κωνσταντίνος Γκίκας γύρισε το βίντεο που δείχνει τη φωτιά να περνά κυριολεκτικά από πάνω του, με τον ίδιο να κάθεται κολλητά στον τοίχο του σπιτιού του.

«Πήγα να σώσω τα ζώα μου. Έχω γάτες, περιστέρια, χελώνες, κότες και χήνες» δήλωσε το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ ο κ. Γκίκας περιγράφοντας πώς βρέθηκε εκτός σπιτιού εκείνη τη στιγμή. «Δεν υπολόγισα όμως ότι η φωτιά θα έρθει τόσο γρήγορα.

Μέσα σε δέκα λεπτά πέρασε και έκαψε τα πάντα. Η ταχύτητα ήταν το κάτι άλλο. Είχα άγγελο γιατί πήγα στο πλάι του σπιτιού, ερχόταν η φωτιά δεν μπορούσα να μπω, έριξα ένα κουβά νερό πάνω μου και όταν άρχισα να καίγομαι, προσευχόμουν», εξήγησε ο ίδιος για το πώς σώθηκε.

Εξάλλου, ο κ. Γκίκας δήλωσε ότι η γυναίκα του σώθηκε γιατί δεν άκουσε τους αστυνομικούς που την έστελναν προς το Μάτι. «Θα είχε εγκλωβιστεί», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, δήλωσε ότι οι μόνο οι εθελοντές τον έχουν βοηθήσει τις ημέρες μετά την τραγωδία, στον καθαρισμό, αλλά και με νερό και φαγητό.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Ο άνθρωπος που γύρισε το πιο τρομακτικό βίντεο στο Μάτι λύνει την απορία :Πως σώθηκε; (vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: