Οι θάνατοι υπερβαίνουν τις γεννήσεις στην Ευρώπη, η χαρά των μαρξιστών δεν περιγράφεται
Οι θάνατοι υπερβαίνουν τις γεννήσεις στην Ευρώπη, η χαρά των μαρξιστών δεν περιγράφεται

Λουξεμβούργο, 12 Ιουλίου 2018 ( LifeSiteNews ) - Ο πληθυσμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) βρίσκεται σε παρακμή λόγω των περισσότερων θανάτων από τις γεννήσεις το 2017, αποκαλύπτουν νέα κυβερνητικά στοιχεία.

Την Τρίτη, η Στατιστική Υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Eurostat, δημοσίευσε έκθεση σχετικά με τα τελευταία στοιχεία για τον πληθυσμό. Αποκαλύπτει ότι η ΕΕ σημείωσε 5,3 εκατομμύρια θανάτους και 5,1 εκατομμύρια γεννήσεις το 2017. Ο συνολικός πληθυσμός αυξήθηκε από 511,5 εκατομμύρια σε 512,6 εκατομμύρια, από τους μετανάστες.

"Με 82,9 εκατομμύρια κατοίκους (ή 16,2% του συνολικού πληθυσμού της ΕΕ την 1η Ιανουαρίου 2018), η Γερμανία είναι το πιο πυκνοκατοικημένο κράτος μέλος της ΕΕ, έναντι της Γαλλίας (67,2 εκατομμύρια ή 13,1%), του Ηνωμένου Βασιλείου (66,2 εκατομμύρια ή 12,9% ), Ιταλία (60,5 εκατομμύρια ή 11,8%), Ισπανία (46,7 εκατομμύρια ή 9,1%) Πολωνία (38,0 εκατομμύρια ή 7,4%). "Για τα υπόλοιπα κράτη μέλη,τα εννέα έχουν μερίδιο μεταξύ 1,5% και 4% του πληθυσμού της ΕΕ και δεκατρία μερίδιο κάτω του 1,5%."

Η Ιρλανδία διατηρεί το υψηλότερο ποσοστό γεννήσεων και το χαμηλότερο ποσοστό θνησιμότητας στην ΕΕ, καθιστώντας τη φυσική αύξηση του πληθυσμού της πενταπλάσια του μέσου όρου της ΕΕ. Η Κεντρική Στατιστική Υπηρεσία της Ιρλανδίας (CSO) εκτιμά ότι ο πληθυσμός θα συνεχίσει να αναπτύσσεται έως ότου φθάσει σχεδόν τα 6,7 εκατομμύρια το 2051.

Οι γεννήσεις συνέχισαν επίσης να ξεπερνούν τους θανάτους στην Κύπρο, το Λουξεμβούργο, τη Γαλλία, τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο οικονομικός αντίκτυπος της μείωσης των ποσοστών γεννήσεων στον δυτικό κόσμο αφήνει αδιάφορους τους απανταχού αριστερούς που υποδέχονται την μαζική μετανάστευση ως λύση ενώ κάνουν αντικατάσταση και συνεχίζουν αυτο που άφησαν στην μέση οι κομμουνιστες, όταν σκότωσαν εκατομμύρια Ευρωπαίων ανεξάρτητου χωράς, ακολουθώντας το δόγμα του Μαρκ να εξαφανίσουν την Ευρωπαϊκή φυλή,δεν το ξέρεις ότι οι αριστεροί δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή φυλή? άρα ούτε Έλληνες ειναι(και φαίνεται από τον χαρακτήρα τους) ,Ιταλοί, Γερμανοί ,Ισπανοί! αυτοί έβγαλαν το fake news περί καθαρού ελληνικού DNA! αντί για ομαδικές γενοκτονίες καυκάσιων ,τώρα κουβαλούν ορδές λαθρο .

Φαντάζομαι ότι επίσης δεν ξέρεις ότι δεν ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι? αν ήταν έτσι όπως το λένε αυτοι οι κήρυκες του ψεύδους, δεν θα υπήρχαν διάφορες ράτσες σκυλιών, κάθε ράτσα έχει και ορισμένα χαρακτηριστικά που περνάει στους απόγονους, αυτή ειναι η έννοια της φυλής, πχ ένας ηλίθιος θα βγάλει ηλίθιους, ένας βάρβαρος θα βγάλει βάρβαρους εκτός από ένα σορό κληρονομικές αρρώστιες ιούς κτλ .

Και αυτά τα ψέμματα ότι ειναι ίδιοι και ίσοι τα λένε για γίνονται αναμείξεις ώστε να εξαφανίσουν την Ευρωπαϊκή φυλή, φυσικά δεν περιμένω να ξέρετε οτι οι αληθινοί ρατσιστές ειναι αυτοί! αφού ειναι εισβολείς κατακτητές στην Ευρώπη διαχρονικά και όταν λένε κάτω οι φασίστες στην ουσία εννοούν την Ευρωπαϊκή καθαρή φυλή, επίσης γράφουν συνθήματα "Καθαρές φυλές υπάρχουν σε βρώμικα μυαλά " τι δεν καταλαβαίνεις?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications