16 Ιουλ 2018

Η στιγμή που ένα A-10 Thunderbolt εξαϋλώνει Ταλιμπάν (βίντεο)

Η στιγμή που ένα A-10 Thunderbolt εξαϋλώνει Ταλιμπάν (βίντεο)

Δείτε τη στιγμή που το επιθετικό μαχητικό αεροσκάφος των ΗΠΑ A-10 Thunderbolt καταστρέφει ομάδα Ταλιμπάν.

To A-10 Thunderbolt, γνωστό και ως Warthog, είναι ένα από τα θρυλικότερα επιθετικά μαχητικά αεροσκάφη, με αξεπέραστες ικανότητες στον τομέα της εγγύς αεροπορικής υποστήριξης και του βομβαρδισμού, που βρίσκεται για σχεδόν 50 χρόνια στο οπλοστάσιο των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ.

Tο δικινητήριο επιθετικό μαχητικό αεροσκάφος αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από την Fairchild Aircraft τη δεκαετία του 1970. Οι μεγάλες επιθετικές και αμυντικές ικανότητές του το καθιστούν αξεπέραστο, για αυτό και οι ΗΠΑ αποφάσισαν πέρυσι να το κρατήσουν στην ενεργό υπηρεσία επ’ αόριστον.

To A-10 Thunderbolt έχει συμμετάσχει σχεδόν σε όλες τις στρατιωτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ από την ώρα που τέθηκε σε ενεργό δράση, από την αμερικανική εισβολή στη Γρενάδα, στο Πόλεμο του Κόλπου το 1991 και στα Βαλκάνια τη δεκαετία του ’90, μέχρι το Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Λιβύη και τη Συρία.

Δείτε βίντεο όπου το A-10 Thunderbolt εξαπολύει τον όλθερο κατά των Ταλιμπάν:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Η στιγμή που ένα A-10 Thunderbolt εξαϋλώνει Ταλιμπάν (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: