16 Ιουλ 2018

Αναμένεται νέο κύμα λαθρο μεταναστών στα Τρίκαλα

Αναμένεται νέο κύμα λαθρο μεταναστών στα Τρίκαλα

Μετά τη συμφωνία για επιστροφή προσφύγων από την κεντρική Ευρώπη στην Ελλάδα, η Θεσσαλία και η Ήπειρος προκρίνονται ως τόποι υποδοχής τους.

Το ξεκαθάρισε μάλιστα αυτό ο περιφερειακός συντονιστής του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για τη βόρεια Ελλάδα και την Ήπειρο, Νίκος Ράγκος. «Για τη δημιουργία νέων δομών» είπε «λαμβάνουμε υπόψη ότι δεν μπορούμε πάλι να επιφορτίσουμε την Κεντρική Μακεδονία και εξετάζονται οι περιπτώσεις της Θεσσαλίας και της Ηπείρου».

Οι πληροφορίες του trikalavoice.gr αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει προχωρημένες συζητήσεις με το Δήμο Τρικκαίων, ο οποίος και το 2016 που είχε ξεσπάσει το μεγάλο προσφυγικό κύμα ήταν από τους πρώτους πανελλαδικά που έσπευσε να δείξει ενδιαφέρον φιλοξενίας.

Μάλιστα οι πρόσφυγες που έχουν μείνει στα Τρίκαλα διαμένουν πια σε μόνιμες κατοικίες οι οποίες έχουν ενοικιαστεί μέσω κονδυλίων που έχουν εξασφαλιστεί από τον ΟΗΕ και τη διαχείριση προγράμματος από την e-trikala Α.Ε..

trikalavoice.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Αναμένεται νέο κύμα λαθρο μεταναστών στα Τρίκαλα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: