Παράξενες ιστορίες για μια παράξενη σαρκοφάγο ροζ ομίχλη !!
Παράξενες ιστορίες για μια παράξενη σαρκοφάγο ροζ ομίχλη !!

Οι ομίχλες πάντα γοήτευαν τους ανθρώπους. Στην ομίχλη υπάρχει κάτι όμορφο, αλλά ταυτόχρονα και μυστηριώδες. Πολλοί που μπήκαν κατά λάθος η δεν μπορούσαν αλλιώς μέσα σε ομίχλη (πχ σε ένα ταξίδι), είχαν το συναίσθημα ότι υπάρχει κάτι κακόβουλο και άγνωστο μέσα στην ομίχλη.

Υπάρχουν πολλές δυσοίωνες ιστορίες και περιστατικά για παράξενες ομίχλες και έχουν αναφερθεί παγκόσμια, μια γνωστή ειναι μια πράσινη ομίχλη που μέσα σε αυτή εξαφανίστηκε ενα ολόκληρο καράβι, στο γνωστό πείραμα της Φιλαδέλφειας, άλλες ιστορίες λένε οτι μέσα σε μια παράξενη ομίχλη εξαφανίστηκαν στρατιώτες κτλ. Ακόμα και οι πιο συνηθισμένες ομίχλες μπορεί να είναι τρομακτικές, εδω θα αναφέρουμε μια τρομακτική ιστορια για τη μυστηριώδη ροζ ομίχλη, που "απορροφούσε" την ζωντανή σάρκα και αφήνει πίσω της μόνο καθαρά οστά.

Και αυτό δεν είναι ιστορία φαντασίας , αλλά μια ολόκληρη σειρά απο περιστατικά που έγιναν στη Φλόριντα των ΗΠΑ, για πρώτη φορά εμφανίστηκε το 1955. Όλα έγιναν σε μια δασώδη περιοχή κοντά στον ποταμό Tomoka, στα δυτικά της πόλης Daytona. Από το 1955, οι αλιείς και οι κυνηγοί στην περιοχή αυτή άρχισαν να αναφέρουν την παρατήρηση μιας ομίχλης ασυνήθιστου πυκνού ροζ χρώματος .

Αυτή η ομίχλη ήταν πολύ χαμηλά προς τη γη και σχηματιζόταν από το πουθενά. Και ηταν σαν είχε κίνηση προς τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από την κατεύθυνση του ανέμου, σαν είχε νόηση.

Μετά τις ιστορίες για την παρατήρηση της ροζ ομίχλης, εμφανίστηκαν δυσοίωνες ιστορίες ότι σε μέρη όπου πέρασε, βρήκαν μονο κόκαλα των ζώων ακόμα και από τα πτώματα. Στην αρχή μονο ένα άτομο έχει πέσει θύμα αυτής αυτής την ομίχλης,ήταν ζωντανός όταν βρέθηκε μέσα στην ομίχλη, και το μονο έμεινε μετά ηταν ένας σκελετός.

Και όλα τα οστά δεν ήταν κόκκινα από το αίμα, αλλά τελείως λευκά, σαν η ομίχλη να καταβροχθίζε ακόμα και τα μικρότερα κομμάτια σάρκας.

Από τότε και μετά υπήρχαν πολλές ιστορίες για ζωντανά ζώα, που επίσης βρέθηκαν μέσα στην ομίχλη και μετατράπηκαν σε ένα μάτσο λευκά οστά.Αυτή η ροζ ομίχλη η νέφος έχει παρατηρηθεί από το 1955 και για μια δεκαετία. Στα θύματά του αποδόθηκε η εξαφάνιση δώδεκα ατόμων στην περιοχή, από τα οποία εντοπίστηκαν αργότερα μόνο οι σκελετοί τους.

Λέγεται ότι κάποιες φορές η ομίχλη αφήνει κομμάτια σάρκας από ζώα,με τα κομμάτια της σάρκας να φαινόταν σαν είχαν υποστεί μίση πέψη στο στομάχι κάποιου τέρατος, σαν να ήταν σε κάποιο είδος οξέος.

Λέγεται ότι η ροζ ομίχλη μπορούσε να συλλάβει πουλιά και έντομα και ακόμη και δέντρα, αφαιρούσε το φλοιό τους και άφηνε γυμνούς κορμούς. Σε μια περίπτωση, η ομίχλη εξαφάνισε εντελώς το γρασίδι απο ενα χωράφι, αφήνοντας πίσω της μια λωρίδα από μαύρη γη. Η ροή των αναφορών για της ροζ ομίχλης διακόπτεται μεταξύ του 1965-1966.

Νέες περιπτώσεις εμφάνισης αυτού του περίεργου φαινομένου δεν αναφέρθηκαν,αργοτερα διάφορες θεωρίες εμφανίστηκαν για το τι θα μπορούσε να είναι. Υπάρχει ένας σχετικός μύθος για την ροζ ομίχλη των τοπικών Ινδιάνων,και για κάποιον ο οποίος ήταν καταραμένος για κλοπή ενός χρυσού κυπέλλου από το οποίο ήπιε νερό χωρίς άδεια από την ιερή πηγή της αθανασίας.

Για αυτό το "έγκλημα" τον σκότωσαν, αλλά το πνεύμα του ηταν αθάνατο αφου ήπιε το νερό, και κατά κάποιο τρόπο συμμάχησε με την ομίχλη και περιπλανιόταν στη γη για να εκδικηθεί όλα τα όντα που έβρισκε στο δρόμο του.

Μια θεωρία που δεν ευσταθεί λέει ότι όλοι όσοι πέθαναν στην ομίχλη, στην πραγματικότητα χάθηκαν μέσα σε βάλτους και τους κατασπάραξαν αρπακτικά αφήνοντας μονο τα κοκάλα(!). Υπάρχει ένα άλλο ασυνήθιστο φαινόμενο στην περιοχή που μπορεί να σχετίζεται με αυτή τη ροζ ομίχλη.

Κοντά στον ποταμό Tomoka για δεκαετίες παρατηρούν παράξενα φώτα να κρέμονταν από ουρανό(?). Αυτά τα φώτα ηταν σαν να παρατηρούσαν μοναχικούς ταξιδιώτες και αυτοκίνητα, και εξαφανίζονταν, χωρίς να βλάπτουν κανέναν. Όποτε η ομίχλη ίσως είχε σχέση με εξωγήινους και UFO. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications