Στη Ζιμπάμπουε,έπιασαν ένα πραγματικό βαμπίρ: Ένας άνδρας σκότωσε μια γυναίκα και έπινε το αίμα της
Στη Ζιμπάμπουε,έπιασαν ένα πραγματικό βαμπίρ: Ένας άνδρας σκότωσε μια γυναίκα και έπινε το αίμα της

Σύμφωνα με την The Chronicle , στην περιοχή Nkai, η αστυνομία συνέλαβε έναν 34χρονο άντρα που ονομάζεται Christopher Sibanda ,για την απάνθρωπη πράξη του.

Έπινε το αίμα από το λαιμό μιας γυναίκας, που είχε κόψει προηγούμενος , και είχε μια κατσαρόλα μαζί του στην οποία ήθελε να συλλέξει ακόμα περισσότερο αίμα. Συνειδητοποιώντας ότι έγινε αντιληπτός έφυγε από την περιοχή του εγκλήματος, αλλά αργότερα η αστυνομία κατάφερε να τον βρει και να τον βάλει στη φυλακή.

Το θύμα του ήταν η Subushisiva Sigauke , ο οποία είχε βγει από το νοσοκομείο. Ο βαμπίρ χτύπησε πρώτα τη γυναίκα με δύναμη στο κεφάλι με ένα κούτσουρο και στη συνέχεια έκοψε το λαιμό της με το μαχαίρι.

Το περιστατικό συνέβη στις 14.00 περίπου, στο φως της ημέρας, σε αγροτικό δρόμο ανάμεσα στην κλινική της Κανά και το χωριό Σικέβα, στην οποία ζούσε η γυναίκα. Ο βοηθός του τοπικού αρχηγού της αστυνομίας επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα της υπόθεσης, αν και δεν ανέφερε τίποτα για το βαμπίρ της δολοφονίας.

Ωστόσο, ανάμεσα στους κατοίκους του χωριού γρήγορα διαδόθηκαν όλες οι λεπτομέρειες. Ο Edward Marijeni δήλωσε ότι όλοι είναι σε κατάσταση σοκ στην περιοχή από αυτό που συνέβη.

«Γνωρίζαμε ότι ο Sibanda ήταν πάντα παράξενος, αλλά κανείς δεν πίστευε ότι ηταν τόσο επικίνδυνος. Μερικές φορές έχανε το μυαλό του, αλλά ποτέ δεν ήταν άρρωστος ούτε είχε πάει σε ψυχιατρική κλινική.

Ωστόσο, έκανε αυτη την φρικτή πράξη που είδαν αρκετοί άνθρωποι. Αφού σκότωσε αυτή την φτωχή ηλικιωμένη γυναίκα που πήγε στην κλινική για φάρμακα, κάθισε δίπλα στο σώμα της και πιπίλιζε με το στόμα του την πληγή στο λαιμό της.

Αφού έφυγε τρέχοντας δίπλα στο σώμα της γυναίκας βρήκαν μια κατσαρόλα όπου είχε προλάβει να συλλέξει λίγο αίμα πριν φύγει.

Ο βρικόλακας βρέθηκε πολύ γρήγορα. Τώρα είναι στη φυλακή.

Απόδοση ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications