Πανελλήνιες 2018 πρώτο θέμα σε καθεστωτικές σελίδες λες και εκαναν κάτι το τρομερό.Πόσους γιατρούς και δικηγόρους αντέχει αυτή η χώρα;
Πανελλήνιες 2018 πρώτο θέμα σε καθεστωτικές σελίδες λες και εκαναν κάτι το τρομερό.Πόσους γιατρούς και δικηγόρους αντέχει αυτή η χώρα;

Το ότι σήμερα ακόμα και ο πιο ηλίθιος έχει πτυχίο, δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά στο ιουδαϊκό βασίλειο.

Εδώ και λίγες ημέρες οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2018 έχουν στα χέρια τους τις βαθμολογίες τους και ετοιμάζονται για το επόμενο μεγάλο βήμα, τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους.

Οι βάσεις αναμένεται να σημειώσουν ελαφρά πτώση φέτος, αφού οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2018 σε γενικές γραμμές έγραψαν καλά. Υπήρξαν βέβαια αυτοί που ξεχώρισαν.

Φυσικά, υπήρξαν και πολλά άλλα παιδιά που κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερα από 19.000 μόρια και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους για τις σπουδές τους, με άνεση. Παρακάτω παρουσιάζονται μερικές ιστορίες υποψηφίων στις Πανελλήνιες που... έσκισαν!! και κάπου εδώ σταματάει όλο αυτό το παραμύθι:

Κάθε χρόνο τα ίδια λες και εκαναν κάτι το τρομερό!40 χρόνια τώρα αυτοί που έγραψαν καλυτερα τα copy paste θεωρούνται τέρατα μορφώσεως !Πανελλήνιες ένα σύστημα που δεν προωθεί τους έξυπνους και ευνοεί τους μη έξυπνους, και βασίζεται στην αντιγραφή υιοθέτηση! και φυσικά στα φροντιστήρια.

Πανελλήνιες εξετάσεις (επίσημα αναφερόμενες ως Πανελλαδικές εξετάσεις) είναι θεσμός του ελληνικού κράτους για την εισαγωγή των μαθητών του Λυκείου στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ισχύει από το 1960 μέχρι σήμερα. Λαμβάνουν χώρα στο τέλος της σχολικής χρονιάς, μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου, κάθε χρόνο για τους μαθητές της τρίτης Λυκείου και οργανώνονται από το υπουργείο Παιδείας. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: 1955-1963 και 1974-1980....

Από βιολογικής άποψης μια εικόνα για το πως δουλεύει το μυαλό αυτών που παίρνουν πτυχία κατά βάση και θεωρούνται μορφωμένοι:

Τα άτομα της πρώτης κατηγορίας ειναι πλήρως ελεγχόμενα αφού λειτουργούν με βάση τι τους έμαθαν και μέχρι εκεί, ότι και να γίνουν αυτά τα άτομα, παντα θα λένε και θα πιστεύουν οτι τους έμαθαν και μόνο, και ειναι η συντριπτική πλειοψηφία παντού. Φαντάσου να έβαζαν άτομα της δεύτερης κατηγορίας γιατρούς,θα εκαναν αναλύσεις τι περιέχουν τα εμβόλια πχ αντί να αρκούνται σε αυτά που τους λένε, και συνεπώς δεν θα έλεγχαν την ιατρική.

Ο ίδιος λόγος ειναι που εδώ και 60-70 χρονιά δεν βγαίνουν πια εφευρέτες επιστήμονες όπως έβγαιναν παλιότερα που δεν είχαν τέτοιο σύστημα στα σχολειά, για να γίνει πιο κατανοητό: φαντάσου τον Tesla να έμενε σε ότι του έμαθαν στα σχολεία, δεν θα έκανε καμιά εφεύρεση.

Έτσι προωθώντας τέτοια άτομα που ακολουθούν το σύστημα παντού ελέγχεις τα πάντα, και συνήθως γίνονται και αριστεροί όπως τους μαθαίνουν από τα σχολειά. Αυτό το φαινόμενο φαινόταν έντονα στο στρατό, που όσοι θεωρούνταν "μορφωμένοι" έμπαιναν ως δόκιμοι,κατα βάση ήσαν οι πιο ηλίθιοι μέσα στο στρατό! οι εξαιρέσεις ελάχιστες!

Να το πούμε πιο άπλα το εκπαιδευτικό σύστημα ειναι φτιαγμένο έτσι ώστε να βγαίνουν πρόβατα και οχι έξυπνοι! όποιος κάτσει και συζητήσει με άτομα με πτυχία και μεταπτυχιακά θέματα που ειναι πέρα απο αυτά που διδάσκουν στα σχολειά,θα διαπιστώσει ότι ειναι εντελώς άσχετοι σε όλα τα άλλα ! και πολλές φόρες ακόμα και πάνω σε αυτά που έχουν σπουδάσει!!

Παράδειγμα δεύτερο: Στη ναζιστική Γερμανία η οποία για πρώτη φορά εφευρέθηκαν βαλλιστικοί πύραυλοι, αεροσκάφη με κινητές jet,ελικόπτερα, αεροσκάφος τύπου δισκοειδή UFO, καθώς και η ατομική βόμβα που δοκιμάστηκε για πρώτη φορά το φθινόπωρο του 1944 στο νησί της Ruegen και 3 Μαρτίου 1945 στο Ohrdruf, η θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν είχε επίσημα απαγορευτεί!

Στη Γερμανία το 1933 ο γερμένος φυσικός Φίλιπ Λέναρντ,(βραβευμένος με Νόμπελ το 1905 αλλα δεν τον ξέρει κανένας) έγραψε στο "Volkischen Beobachter": "Το πιο σημαντικό παράδειγμα της επικίνδυνης επιρροής της εβραϊκής κοινότητας για τη μελέτη της φύσης είναι ο Αϊνστάιν με τη θεωρία του και μαθηματική φλυαρία που αποτελείται από παλιά δεδομένα και αυθαίρετες προσθήκες τώρα η θεωρία του γκρεμίστηκε ".

Ένα δείγμα κάποιου που πέρασε Πανελλήνιες 2018 , αμφιβάλω αν μπορεί να καταλάβει κάτι απλό όπως πως βιδώνει μια βίδα, θυμίζει έναν τύπο που έφερε ο θείος του στην δουλειά κάποτε, με σπουδές στο εξωτερικό μεταπτυχιακά και υποτροφίες,και έλεγε θα έρθει να δει πως γίνονται οι δουλείες ο ανιψιός μου που ειναι μεγάλος επιστήμονας, και διαπιστώσαμε έκπληκτοι ότι ηταν ένας εντελώς ηλίθιος σε βαθμό «νοητικής υστέρησης». Ηθικό δίδαγμα: μην έχετε αυταπάτες όταν σας παρουσιάζουν κάποιους για μεγάλους επιστήμονες και "τέρατα μορφώσεως",και ο ηλίθιος ηλίθιος θα μείνει ακόμα και με πτυχία , όπως έλεγε και μια αριστερή : αυτο δεν μας το έμαθαν στα σχολεια άρα ειναι fake!! αυτή ειναι η "λογική" αριστερών που το μονο που ξέρουν ειναι να γράφουν και ότι ηλιθιότητες τους φύτεψαν από τα σχολειά και οχι μονο ,τέτοια άτομα ψηφίσαν ΣΥΡΙΖΑ ενώ αν έκαναν μια μικρή ερευνά το 2014 θα έβλεπαν ότι ειναι κομμουνιστές .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications