5 Ιουλ 2018

Ξεκίνησε η κατεδάφιση των αυθαίρετων κατασκευών του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας στο άλσος

Ξεκίνησε η κατεδάφιση των αυθαίρετων κατασκευών του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας στο άλσος

Εν μέσω χειροκροτημάτων ξεκίνησε το πρωί η κατεδάφιση των παράνομων κατασκευών του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ έχει πάρει άδεια από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για να κατεδαφίσει τις παράνομες εγκαταστάσεις στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου βρίσκονταν τα σκουπιδιάρικα του δήμου.

Παρά την αναστάτωση που υπήρξε χθες λόγω της παρουσίας των οχημάτων του δήμου που ήταν παρκαρισμένα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θεώρησαν ότι θα γίνει προσπάθεια από τη δημοτική αρχή για πατήσουν φρένο στην κατεδάφιση του σκουπιδαριού του Άρη Βασιλόπουλου, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Το πρωί της Πέμπτης, παρουσία εισαγγελέα και αστυνομίας, ο δήμος Ν.Φιλαδέλφειας μάζεψε τα τελευταία οχήματα, ενώ έστειλε και δύο φορτηγά για να μεταφέρει κι εκείνα που είναι χαλασμένα.

Ο δήμος μάζεψε ό,τι τελευταίο είχε μείνει στα γραφεία, πειθαρχώντας στις αποφάσεις, και έτσι ξεκίνησε η κατεδάφιση.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Ξεκίνησε η κατεδάφιση των αυθαίρετων κατασκευών του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας στο άλσος
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: