11 Ιουλ 2018

Λουόμενοι βρίσκουν όπλα και πυρομαχικά στις ακτές

Λουόμενοι βρίσκουν όπλα και πυρομαχικά στις ακτές

Σε αποθήκες παράνομου -προφανώς- οπλισμού φαίνεται πως έχουν μετατραπεί οι θαλάσσιες περιοχές των νησιών, καθώς εκεί επιλέγουν να… ξεφορτωθούν ανεπιθύμητα όπλα και πυρομαχικά τα άτομα του υποκόσμου, πιστεύοντας ίσως ότι έτσι θα εξαφανίσουν και τα ίχνη τους από αυτά.

Στη θαλάσσια περιοχή «Αστέρια» στην Ερμούπολη της Σύρου, αλλοδαπός λουόμενος εντόπισε έκπληκτος το απόγευμα της Κυριακής μία χειροβομβίδα, τμήματα άλλων χειροβομβίδων και αρκετούς κάλυκες φυσιγγίων.

Αμέσως ανέσυρε τα ευρήματά του και τα παρέδωσε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου φυλάσσονται προσωρινά και θα σταλούν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για δακτυλοσκόπηση. Για την ανεύρεση του παράνομου οπλισμού ενημερώθηκαν το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, η Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου και το Λιμεναρχείο Σύρου.

Αλλά και στην θαλάσσια περιοχή «Κατωμέρι» στην Ελαφόνησο Λακωνίας, ένας κολυμβητής ανακάλυψε σε βάθος δύο μέτρων και απόσταση δέκα μέτρων από την ακτή ένα οξειδωμένο μαύρο πιστόλι χωρίς φυσίγγια στον γεμιστήρα.

Το πιστόλι παραδόθηκε σε στελέχη του Λιμεναρχείου Νεάπολης Βοιών που το έστειλαν για βαλλιστική εξέταση και διενεργούν προανάκριση.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Λουόμενοι βρίσκουν όπλα και πυρομαχικά στις ακτές
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: