Λουόμενοι βρίσκουν όπλα και πυρομαχικά στις ακτές
Λουόμενοι βρίσκουν όπλα και πυρομαχικά στις ακτές

Σε αποθήκες παράνομου -προφανώς- οπλισμού φαίνεται πως έχουν μετατραπεί οι θαλάσσιες περιοχές των νησιών, καθώς εκεί επιλέγουν να… ξεφορτωθούν ανεπιθύμητα όπλα και πυρομαχικά τα άτομα του υποκόσμου, πιστεύοντας ίσως ότι έτσι θα εξαφανίσουν και τα ίχνη τους από αυτά.

Στη θαλάσσια περιοχή «Αστέρια» στην Ερμούπολη της Σύρου, αλλοδαπός λουόμενος εντόπισε έκπληκτος το απόγευμα της Κυριακής μία χειροβομβίδα, τμήματα άλλων χειροβομβίδων και αρκετούς κάλυκες φυσιγγίων.

Αμέσως ανέσυρε τα ευρήματά του και τα παρέδωσε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου φυλάσσονται προσωρινά και θα σταλούν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για δακτυλοσκόπηση. Για την ανεύρεση του παράνομου οπλισμού ενημερώθηκαν το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, η Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου και το Λιμεναρχείο Σύρου.

Αλλά και στην θαλάσσια περιοχή «Κατωμέρι» στην Ελαφόνησο Λακωνίας, ένας κολυμβητής ανακάλυψε σε βάθος δύο μέτρων και απόσταση δέκα μέτρων από την ακτή ένα οξειδωμένο μαύρο πιστόλι χωρίς φυσίγγια στον γεμιστήρα.

Το πιστόλι παραδόθηκε σε στελέχη του Λιμεναρχείου Νεάπολης Βοιών που το έστειλαν για βαλλιστική εξέταση και διενεργούν προανάκριση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications