Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΪΟΥ 2018: ΚΑΤΕΤΕΘΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ «ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ» ΚΟΤΖΙΑ(issuu.com). ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ, ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΑΦΟΣ. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Το ανώτατο πνευματικό ίδρυμα της χώρας, η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1992:

«Ένα ανεξάρτητο κράτος με το όνομα "Μακεδονία" θα συνεχίσει με μεγαλύτερη έμφαση την εκστρατεία απελευθερώσεως της "υπόδουλης" Μακεδονίας. Το κράτος των Σκοπίων δεν δικαιούται να αποκτήσει, με διεθνή αναγνώριση, ένα πλεονέκτημα που δεν έχει κανένα κράτος στον κόσμο: Να χρησιμοποιεί ένα όνομα που και μόνο του προπαγανδίζει εδαφικές επιδιώξεις.»

ΓΟΕΡΟΣ ΘΡΗΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018. Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ. Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ.

Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ:
«Τὰ ἐθνολογικὰ ὅρια τοῦ Ἑλληνισμοῦ, ἀκόμη καὶ κατὰ τὰ τέλη τοῦ 19ου αἰῶνος, ἐμφανέστατα εὑρίσκοντο πολὺ πέραν τῶν τότε, ἀλλὰ καὶ τῶν σημερινῶν ἑλληνικῶν συνόρων. Περιελάμβανον ὁλόκληρον τὴν Βόρειον Ἤπειρον, σχεδὸν ὁλόκληρον τὸ ἔδαφος τοῦ σημερινοῦ κρατιδίου τῶν Σκοπίων, ὁλόκληρον τὴν Ἀνατολικὴν Ρωμυλίαν, δηλαδὴ τὴν σημερινὴν νότιον Βουλγαρίαν, ὡς καὶ ὁλόκληρον τὴν Ἀνατολικὴν Θράκην».

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΑΦΟΣ. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Νικόπουλος:
«Όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να παραχωρήσει το όνομα Μακεδονία με ή χωρίς προσδιορισμούς στο γειτονικό κρατίδιο. Η Ελληνική Κυβέρνηση φαίνεται πως συμφωνεί με την λύση αυτή του προβλήματος. Αυτό εάν παρ’ ελπίδα συμβεί θα είναι ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ η οποία μπορεί να μην εμπίπτει στη νομοτυπική μορφή του γνωστού εγκλήματος που προβλέπει ο ποινικός κώδικας πλην όμως εμπίπτει εξ ολοκλήρου στην Εθνική και Ηθική υπόσταση της επαίσχυντης και αξιοκατάκριτης αυτής Εθνικοπροδοτικής πράξης».
«Διαπράττετε το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, και της άμεσης συνέργειας σε επιβουλή της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, που προβλέπονται στα άρθρα του Ποινικού Κώδικα 134 και 138 και που τιμωρούνται το μεν πρώτο με ισόβια κάθειρξη, το δε δεύτερο με θάνατο».

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΑΦΟΣ. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ
Απόφαση του Αρείου Πάγου (2009)
«Ουδείς πολιτισμένος λαός μπορεί να ανεχθεί την πλαστογράφηση της Ιστορίας του».
Στην σύνθεση του Αρείου Πάγου συμμετείχε ως εισηγήτρια η Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου, πρώην υπηρεσιακή πρωθυπουργός της Ελλάδας (27.8.2015-21.9.2015) και πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου (1.7.2015-30.6.2017), η οποία ανέλαβε τη θέση του νομικού συμβούλου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, δέκα ημέρες μετά τη συνταξιοδότησή της (η σύμβασή της λήγει στις 10.7.2019).

«Προκειμένου να αποκατασταθεί η ιστορική αλήθεια ως προς το σφετερισμό του ονόματος της Μακεδονίας από το νεοσυσταθέν κράτος των Σκοπίων (FYROM), το οποίο επιχειρεί να αποκτήσει εθνική ταυτότητα με όνομα που αποτελεί ιστορική, πολιτιστική και εθνική κληρονομιά της Ελλάδας. Δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος και, κατά συνέπεια, μακεδονικός πολιτισμός και μακεδονική γλώσσα».

Ο ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Έλμαρ Μπροκ κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο EURACTIV.com στις Βρυξέλλες: «Θα συμφωνούσατε να αφήσετε μια χώρα να ενταχθεί στην ΕΕ αν θέλει να πάρει τη μισή χώρας σας;».

ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΑΠΤΗΣ (Pablo), ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ «Προσωπικά θεωρώ ότι είναι αναγκαία οι Έλληνες να αποκτήσουν μια συνείδηση του εθνισμού τους και να είναι έτοιμοι, όταν πρόκειται να γίνει μία περαιτέρω συρρίκνωση του λεγομένου εθνικού τους κορμού, να αντισταθούν. Να μην επαναλάβουν το έγκλημα, την αδυναμία, την προδοσία, την δειλία που έδειξαν στο ζήτημα της Κύπρου».

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΑΦΟΣ. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας ανήρτησε στο Facebook το παρακάτω κείμενο:
«Η κυβέρνηση πουλάει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το νερό, το αεροδρόμιο, πουλάει ολόκληρη τη χώρα. Φυσικά, δεν μπορεί να προστατεύσει τη Μακεδονία και την Ελλάδα. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατεύσει την εδαφική ακεραιότητα, θα την παραδώσει κι αυτήν».

Αθανάσιος Ε. Δρούγος «Το κύριο πρόβλημα είναι το όνομα. Όποιος δεν το καταλαβαίνει, καλό θα ήταν να πάει για φροντιστήριο ιστορίας, πολιτισμού, γεωγραφίας και όχι μόνο. Το Σύνταγμα καθορίζει εθνότητα, γλώσσα και πολιτισμική κληρονομιά. Όλα όμως απορρέουν από το όνομα, το οποίο δεν πρέπει να δοθεί ποτέ, και εδώ ο κυρίαρχος λαός έχει τον βασικό λόγο και πρέπει να είναι έτοιμος για όλα. Ο Τσίπρας, ένας τελείως άσχετος μαρξιστής πολιτικάντης, πήρε κατευθύνσεις να ανοίξει το Σκοπιανό αμέσως μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ. Και ειδικά μετά την συνάντηση με τον Βαλκανιάρχη Αντιπρόεδρο Μάικ Πενς. Ο τελευταίος του έδωσε κάποιες νύξεις – εντολές».

«Επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος δημοσίευμα εφημερίδας για την Τουρκάλα Feyza, υψηλόβαθμο στέλεχος της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα, η οποία έχει σχέση με Έλληνα διπλωμάτη που κατέχει θέση στο πρωθυπουργικό επιτελείο στο Μέγαρο Μαξίμου».

«Από τη στιγμή όμως που θα συμβεί να αναγνωρισθούν τα Σκόπια ως χωριστό κυρίαρχο κράτος, υποκείμενο του διεθνούς δικαίου, και αποκτήσουν έτσι διεθνή υπόσταση ως “Μακεδονία“, η επιβουλή κατά της Ελλάδας καθίσταται κατάφωρη και αναπόφευκτη. Η χρήση της ονομασίας “Μακεδονία” από ένα αναβαθμισμένο σε ανεξάρτητο πλέον κράτος των Σκοπίων συνιστά απροκάλυπτη αμφισβήτηση των ελληνικών συνόρων, μια αμφισβήτηση που δεν εκτοπίζεται και δεν εξουδετερώνεται ούτε με διεθνή σύμφωνα ούτε με συνταγματικές διατάξεις. Ο Ελληνικός λαός δεν θα παραμείνει απαθής μπροστά σ’ αυτή την απειλή κατά της εδαφικής του υπόστασης και της εδαφικής του ακεραιότητας».

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΑΦΟΣ. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: «Οι εγκληματίες του ΣΥΡΙΖΑ: τέτοια αθλιότητα, τόσο μεγάλη καταστροφή δεν έχει ξαναγίνει από τόσο μικρούς και τόσο επικίνδυνους πολιτικούς σε καμία χώρα του κόσμου».

Ο Τσίπρας και το σκυλολόι του προετοιμάζονταν μεθοδικά από καιρό για να ξεπουλήσουν την Μακεδονία. Ήταν ένα από τα πιο βασικά πιστεύω τους. Είναι μέσα στα γονίδιά τους. Δεν μπορούμε να φανταστούμε πόσο κακία και προδοσία κρύβουν μέσα τους αυτά τα καθάρματα, όταν σκέφτονται ακόμη και το όνομα Μακεδονία. Όλοι μας όμως καταλαβαίνουμε, ότι η προδοσία της Μακεδονίας δεν αποτελεί μόνο μια απλή συναισθηματική ήττα και εθνική μείωση. Πρόκειται για ένα καίριο ζήτημα, που θίγει τις ευαισθησίες κάθε Έλληνα.

Δημιουργεί το καταστροφικό προηγούμενο για αμφισβήτηση της Ελληνικής εθνικής συνοχής, των συστατικών στοιχείων, πάνω στα οποία οικοδομήθηκε το σύγχρονο ελληνικό κράτος και έχουν αποτελέσει την επιβεβαίωση της αδιάσπαστης ιστορικής συνέχειας του Ελληνισμού. Του ζωτικού δηλαδή ερείσματος, που μας επέτρεψε να επιβιώσουμε και να διαμορφώσουμε τη σύγχρονη προοπτική μας στον σκληρό και ανταγωνιστικό κόσμο που ζούμε.

Αυτό είναι η υπέρτατη προδοσία, προδοσία πολύ μεγαλύτερη από την προδοσία του Εφιάλτη.
Και γνωρίζουμε καλά ότι αυτό ακριβώς επιδιώκει ο Τσίπρας και η συμμορία του.
Την επόμενη ημέρα από την ψηφοφορία του Τσίπρα θα έχουν αλλάξει όλα και οι βούλγαροι των Σκοπίων, με μερικές αλλαγές σε πινακίδες δρόμων και δυό-τρία αγάλματα, θα θεωρούνται διεθνώς και επίσημα και με την υπογραφή του Τσίπρα, ότι έχουν προγόνους τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της Παγκόσμιας Ιστορίας και θα είναι κύριοι και διαχειριστές της πλουσιότερης ιστορικής ταυτότητας του κόσμου.

Η ΙΔΙΑ η γειτονική μας χώρα των Σκοπίων, ζητά το όνομα για να πάρει τα εδάφη.
Η παραχώρηση του δικαιώματος της χρήσης του ονόματος της Μακεδονίας από τα Σκόπια, σημαίνει παραχώρηση, λιγότερο ή περισσότερο βραχυπρόθεσμη, των εδαφών της Μακεδονίας μας, Εάν παραδοθεί το όνομα, αυτό αρκεί για να συμβεί η εκχώρηση της ιστορίας και των εδαφών της Μακεδονίας μας.
Οι επιφανέστεροι καθηγητές ιστορίας, αρχαιολογίας και κλασσικών σπουδών στον κόσμο γνωρίζουν, ότι η παραχώρηση του ονόματος σημαίνει παραχώρηση εδάφους και αντέδρασαν σθεναρά στην παραχάραξη της ιστορίας, που ουσιαστικά έχει σκοπό την αλλαγή των συνόρων της Ελλάδας.

Ο ίδιος ο Ελληνικός Λαός με τα δύο γιγαντιαία συλλαλητήρια Θεσσαλονίκης και Αθηνών και με τα καθημερινά πλέον συλλαλητήρια, προειδοποιεί τον Τσίπρα και τον Κοτζιά ότι ουσιαστικά βρίσκονται στην θέση του Εφιάλτη και η τιμωρία τους είναι θέμα χρόνου. Οι μόνοι που δεν συμμετέχουν στην πανεθνική αυτή προσπάθεια για τιμωρία των προδοτών, είναι το ένοπλο σώμα του ελληνικού λαού, το οποίο μετά την προδοσία της Κύπρου, έχει χάσει το κύρος του και τα ανώτατα κλιμάκια της Δικαιοσύνης. Ποιός άραγε θα ενημερώσει την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα πραγματικά της καθήκοντα;

ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
Μηνυτήρια αναφορά κατά του πρωθυπουργού και του Ν. Κοτζιά από εν αποστρατεία πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού
Μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών από τον εν αποστρατεία πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού Παναγιώτη Σταμάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αναφορά αποδίδονται στον κ. Κοτζιά, τα αδικήματα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας, της επιβουλής της ακεραιότητας της χώρας, της απιστία κατά την υπηρεσία και της παράβαση καθήκοντος.

Στον Πρωθυπουργό αποδίδεται η ηθική αυτουργία στα αδικήματα που καταλογίζονται στον κ. Κοτζιά, ενώ ως συναυτουργοί φέρονται όσοι κυβερνητικοί και μη παράγοντες συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην διάπραξη των αδικημάτων αυτών. Στη μήνυση επισημαίνεται ότι «η συμφωνία που υπογράφηκε από τον υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά και τον ομόλογό του της πΓΔΜ, Νικολά Ντιμιτρόφ (17.6.2018), παρουσία των Πρωθυπουργών Αλέξιου Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ, είναι επώδυνη, ταπεινωτική και κακή».

Και αυτό γατί «απεμπολεί τα εθνικά δίκαια της χώρας, με διαδικασίες που δεν έχει προβλέψει κανείς, ενώ είναι μια συμφωνία που δίνει κρατική υπόσταση σε ένα εθνοκατασκεύασμα, η οποία υποκρύπτει μελλοντική απόπειρα αλυτρωτικών προθέσεων, που πλήττει τα οικονομικά συμφέροντα της Β. Ελλάδος, παρά την απόλυτη αντίθεση της πλειονότητας του Ελληνικού λαού, χωρίς εξουσιοδότηση από το υπουργικό συμβούλιο ή από τον Ελληνικό λαό (δημοψήφισμα), παραχωρώντας το όνομα «Βόρεια Μακεδονία», οριοθετήθηκε ένας γεωγραφικός χώρος ο οποίος περιέχει την έννοια του «Μακεδονικού Έθνους», όχι με την Ελληνική ιστορική, πολιτιστική και εθνολογική έννοια αλλά με ακαθόριστη και ομιχλώδη «Βαλκανική» χροιά».

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την αναγνώριση ιθαγένειας και Μακεδονικής γλώσσας, δημιουργείται «ένα άκρως εκρηκτικό περιβάλλον για το τι πρόκειται να ακολουθήσει», επισημαίνεται στη μήνυση και υπογραμμίζεται: «Η συμφωνία για «Βόρεια Μακεδονία» που υπεγράφη «κρύβει» ουσιαστικά «Μακεδονική» εθνικότητα στους Σκοπιανούς και σε συνδυασμό με τη γλώσσα ανοίγει τον δρόμο για δημιουργία «Μακεδονικού έθνους».

ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ: Γνώμη των "Αυτόχθονων Ελλήνων" είναι ότι μηνυτήρια αναφορά πρέπει να κατατεθεί και εναντίον της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου και των ανωτάτων δικαστικών αρχών της χώρας, για την απραξία και την αναισθησία τους. Βλέπουν απαθείς την κατάφωρη εθνική προδοσία μιας συμμορίας, που άρπαξε με απάτη, ψέμματα και έξωθεν καθοδήγηση την εξουσία και δεν αντιδρούν. Οι έλληνες δικαστές και εισαγγελείς αυτοθαυμάζονται ότι είναι "λειτουργοί". Στην πραγματικότητα σήμερα στην Ελλάδα, έχει επέλθει πλήρης υπαλληλοποίηση του δικαστικού και εισαγγελικού σώματος.

πηγή-autochthonesellhnes

Post A Comment:

2 comments

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞ/ΚΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,Ο ΛΑΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΝΕΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΙ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

Ανώνυμοςείπε...

Ο λαος φιλε μου πρεπει να πιασει τα οπλα.Εαν δεν ξεπαστρεψει ολους αυτους που αναφερεις και την πατριδα του θα χασει μαζι με το σπιτι του και το θρησκευμα του και τα παντα.Αλλα επειδη αυτος ειναι ο στοχος τους να τα χασει,ετοιμασου για διαμελισμο της Ελλαδος,για δωδεκαθεισμο,για ελευση ουφο,για καρτα πολιτη,για τσιπαρισμα(ετσι,να βλεπεις και τους ανδρομεδιους τριδιαστατα)και τον τελικο αντιχριστο.Θα περασουμε τρελα!Με τις υγειες μας λοιπων.Αφου δεν μονιαζουμε να τους τελειωσουμε,περιμενωντας ο ενας τον αλλον,ας μας αποτελειωσουν εκεινοι.
Ανικανοι και αναξιοι ολοι μας να λεγομαστε Ελληνες.Την Ελλαδα δεν την προδωσαν αυτοι αλλα εμεις οι ιδιοι που ανεχομαστε ολα αυτα τα λαμογια να μας εξουσιαζουν.Πολιτικοι,δικαστικοι,αστυνομικοι και κατι δουλιτσες με ποδιτσες αρχηγους στρατου,αεροποριας,ναυτικου........ολοι με ποδιτσες που δινουν φιλακια στον ΜΑΤΣ.
Ολοι τον ΜΑΤΣ προσκυνουν,αυτον περιμενουν,ας ερθει λοιπων τετοι που ειμαστε να μας....πηδ€%ξει.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications