13 Ιουλ 2018

Ένας 46χρονος χωρίς χέρια κατηγορείται οτι μαχαίρωσε τουρίστα

Ένας 46χρονος χωρίς χέρια κατηγορείται οτι μαχαίρωσε τουρίστα

Διαφορετικές εκδοχές για το περιστατικό υποστήριξαν τόσο το θύμα, όσο και ο θύτης της υπόθεσης.

Η είδηση οτι ένας άνδρας μαχαίρωσε κάποιον άλλον, όσο θλιβερή και αν είναι, δεν προκαλεί εντύπωση, καθώς πρόκειται για ένα συχνό, δυστυχώς, φαινόμενο. Μόνο που το συγκεκριμένο έχει μία ιδιαιτερότητα...

Ο δράστης της υπόθεσης δεν έχει χέρια... Ναι, ο Jonathan Crenshaw, ο οποίος κατηγορείται για το μαχαίρωμα του Cesar Coronado στο Μαϊάμι δεν έχει κανένα από τα δύο του χέρια και σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το αδίκημα το έκανε με τα πόδια του και με ένα ψαλίδι!

Ο 46χρονος είναι άστεγος, έχει την ικανότητα να ζωγραφίζει με τα κάτω άκρα του, όμως έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ο ίδιος πάντως στην απολογία του λέει οτι το θύμα ήταν αυτό που του επιτέθηκε πρώτο, χτυπώντας τον, ενώ από την πλευρά του ο 22χρονος υποστηρίζει οτι απλά τον ρώτησε για τον δρόμο που έπρεπε να ακολουθήσει για να πάει στον προορισμό του.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ένας 46χρονος χωρίς χέρια κατηγορείται οτι μαχαίρωσε τουρίστα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: