Ο Ιάπωνας χρόνο-ταξιδιώτης που ισχυρίζεται ότι ήρθε από το μέλλον, από το έτος 2062! (video)
Ο Ιάπωνας χρόνο-ταξιδιώτης που ισχυρίζεται ότι ήρθε από το μέλλον, από το έτος 2062! (video)

Ο Ιάπωνας που έρχεται από το μέλλον στο έτος 2010 από το έτος 2062

Προς το παρόν,ένα ταξίδι τόσο στο μέλλον όσο και στο παρελθόν είναι αδύνατο συμφωνα με την επίσημη φυσική, η οποία πριν 200 χρονιά έλεγε οτι δεν μπορεί να πετάξει κάτι που έχει μεγάλο βάρος,όπως ειναι γνωστό σήμερα τελικά μπορεί! (βλέπε αεροπλάνα) οι σκοταδιστές πάντα βάζουν όρια σε αυτά που δεν ανακάλυψαν αυτοί,και πως να τα ανακαλύψουν κάτι όταν η "λογική" τους βασίζεται σε ότι έμαθαν από τους άλλους .

Η επιστήμη δεν ήρθε από τέτοιου είδους άτομα, λεγόμενοι και ως "ορθολογιστές", σκοταδιστές έπρεπε να τους λένε,μειωμένης νοημοσύνης και αντίληψης! αυτά τα άτομα ανεξάρτητα τι θέση και ποσά πτυχία έχουν πάντα λειτουργούν με βάση ότι έχουν μάθει οτιδήποτε άλλο έξω από αυτά, τους φαίνονται ως αδιανόητα, η θεωρίες συνωμοσίας όπως αρέσκονται να λένε, η πλειοψηφία στην Γη ανήκει σε αυτή την ράτσα ανθρώπων (Γκοιμ)κατά τα αλλα ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι, και οι οποίοι ειναι και εύκολα ελεγχόμενοι, αφού έτσι λειτουργούν σε όλους τους τομείς.

Τα ταξίδια προς το μέλλον η το παρελθόν φαντάζουν σαν σενάρια ταινιών και μονο , αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές μαρτυρίες από ανθρώπους που έχουν ξυπνήσει σε μια άλλη εποχή, είτε σωματικά ,είτε πνευματικά που σημαίνει ότι η ζωή και ο θάνατος δεν ειναι αυτό που σας έμαθαν στα σχολεια.

Ο Ιάπωνας από το μέλλον του έτους 2062, εμφανίστηκε στην Ιαπωνία το έτος 2010, και τώρα έγινε γνωστη αυτή η ιστορία , μεσώ ενός site της Ιαπωνίας, που γράφει ότι προειδοποίησε την χώρα για σεισμούς και σεισμική δραστηριότητα έως το 2016, μεταξύ άλλων είπε πως θα ειναι ο κόσμος το έτος 2062 , μερικά πράγματα που είπε :

Τα αυτοκίνητα θα κάνουν πολλά χιλιόμετρα με ελάχιστα καύσιμα, επίσης τα ιπτάμενα αυτοκίνητα θα ειναι μια συνήθεια, ότι θα ανακαλυφθεί μηχανή του χρόνου που παραβιάζει τους γνωστούς νομούς της φυσικής σήμερα ! που θα αναιρεθούν, και λειτουργεί όπως οι σκουληκότρυπες του διαστήματος.

Σχετικά με τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο δεν είπε διότι του απαγόρευσαν να μιλήσει γιαυτό πριν κάνει αυτό το ταξίδι στο 2010 από το 2062, σχετικά με τους εξωγήινους είπε ότι οχι μόνο θα εμφανιστούν, αλλά θα παντρεύονται γήινες γυναίκες κάνοντας υβρίδια(?), αν και αυτό έχει ξανά γίνει, δεν το λέμε εμείς, το γράφουν τα "ιερά κείμενα" :

Οι γιοι του Θεού είδαν ότι οι κόρες των ανθρώπων ήταν όμορφες και παντρεύτηκαν όσες απ' αυτές διάλεξαν.Εκατομμύρια το έχουν διαβάσει άλλα μάλλον κανένας δεν έχει καταλάβει τι εννοούσαν, αφού τα διαβάζουν θρησκόληπτα, ο ορισμός του Forces of Darkness, οι Ιουδαίοι δεν διαθέτουν καθόλου φαντασία που δημιούργησαν τις τρεις μονοθεϊστικές (Αβρααμικές) θρησκείες, συνεπώς πάτησαν πάνω σε πιο παλιά κείμενα και μερικές ιστορίες εξ αυτών ειναι αληθινές, άλλα παραποιημένες.

Δεν θα επεκταθούμε σε αυτό όμως, όπως είπαμε και άνωθεν, οι περισσότεροι λειτουργούν με βάση ότι τους έχουν μάθει η αντιγράφουν τι έχουν πει άλλοι, μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους και τέτοια άτομα το παίζουν και ερευνητές και γράφουν βιβλία,επίσης τέτοια άτομα το παίζουν "πατριώτες" πίσω απο διάφορα site που θα "σώσουν" τον κόσμο όταν δεν ξέρουν τι τους γίνεται, και όλα τα post τους ειναι copy paste , αυτούς υποστηρίζει η μάζα,γιαυτό κατάντησε έτσι ο κόσμος , και η αλήθεια ειναι μπροστά τους και δεν την βλέπουν! απίστευτο και όμως αληθινό, έχει διαπιστωθεί επίσης ότι με το να τα διαβάζουν έτσι αόριστα στοιχειά επίσης δεν καταλαβαίνουν .©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications