Ένα Drone κατέγραψε κάτι (Fastwalker)να πετάει πολύ γρήγορα  πάνω από το Trollstigen της Νορβηγίας
Ένα Drone κατέγραψε κάτι να πετάει πολύ γρήγορα  πάνω από το Trollstigen της Νορβηγίας

Ο όρος "Fastwalker" είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται από τους κλάδους των ενόπλων δυνάμεων για την περιγραφή άγνωστων εναέριων φαινόμενων που κινούνται, η και αλλάζουν κατευθύνσεις σε υψηλές ταχύτητες πολύ πέρα ​​από αυτό που είναι σε θέση η τρέχουσα αεροδιαστημική τεχνολογία.

Συνήθως αυτά τα αντικείμενα παρατηρούνται στο διάστημα και μέχρι τώρα νόμιζαν ότι αυτά τα αντικείμενα υπήρχαν μόνο στο διάστημα, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι τα "fastwalkers" υπάρχουν επίσης στην ατμόσφαιρα μας.

Στην Νορβηγία καταγράφηκε κάτι που έχει την ίδια ομοιότητα με αυτά που καταγράφουν στο διάστημα, να κινείται με απίστευτη ταχύτητα στην ατμοσφαίρα της Γης, που δεν είναι αντιληπτό από το ανθρωπινό μάτι, και φαίνεται σε βίντεο μονο με πολύ αργή κίνηση.

Ο δρόμος Trollstigen , είναι ένα διάσημο τουριστικό αξιοθέατο.Είναι μέρος της νορβηγικής επαρχιακής οδού 63 που συνδέει την πόλη Åndalsnes στο Rauma και το χωριό Valldal στο δήμο Norddal.Είναι ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο,ένας δρόμος σε μια απόκρημνη βουνοπλαγιά..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications