Το μυστικό της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ανακαλύφθηκε από την πριγκίπισσα Νταϊάνα και ήταν η κύρια αιτία του θανάτου της!!!
Το μυστικό της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ανακαλύφθηκε από την πριγκίπισσα Νταϊάνα και ήταν η κύρια αιτία του θανάτου της!!!

Οι Reptilians (οι ερπετοειδής) περπατούν ανάμεσά μας χωρίς να τους παρατηρεί κανένας, μέσα στο πλήθος και παριστάνουν τους φυσιολογικούς ανθρώπους, και ξεχωρίζουν από τον χαρακτήρα τους μονο, εξωγήινα όντα που έχουν δημιουργήσει αποικίες στη γη, και θέλουν να μετατρέψουν τον πλανήτη μας σε βασίλειό τους.

Βεβαία όλα αυτά φαίνονται "θεωρίες συνωμοσίας" στους "θνητούς" όπως τους έχουν μάθει, που για να κατανοήσουν τι γίνεται πρέπει να ξέρουν άλλα στοιχειά πρώτα,αν τους δόσεις ένα κομμάτι του παζλ δεν μπορούν να βρουν μονοί τους τα άλλα κομμάτια, πως γίνεται αυτό στην εποχή της πληροφορίας? η μια παράμετρος ειναι ότι φροντίζουν γιαυτό οι καθεστωτικές ιστοσελίδες και ιστοσελίδες δούρειοι ίπποι ,που βγαίνουν πρώτες στην αναζήτηση, και μαζεύουν ως κοπάδια το πλήθος μεσώ facebook.

Μην ανησυχείτε είμαστε όλοι ίδιοι και ίσοι όπως διατυμπανίζουν!! ο νοών νοείτω.

Το σχέδιο των ερπετών να βάλουν τον κόσμο στα πόδια τους!
Στο πλαίσιο αυτού του σχεδίου , τα ερπετά έχουν ένα περίπλοκο δίκτυο επιρροής και δύναμης που τους επέτρεψε να αναρριχηθούν στην κορυφή της παγκόσμιας ελίτ, εδώ και εκατοντάδες χρόνια, με αποκορύφωμα της ομαδικές σφαγές μεσώ του κομμουνισμού, και τις επαναστάσεις - πολέμους που άρχισαν κάπου το 1890,( αν και η αρχή ηταν στην λεγόμενη Γαλλική επανάσταση), μερικές εξ αυτών από το 1890 έως το 1990 περίπου: Ρωσία, Οθωμανική αυτοκρατορία,Ουκρανία,Ισπανία, Πολωνία, Γεωργία,Αρμενία,Ιταλία, Ελλάδα,Κούβα,Γερμανία ,Φιλανδία,Εσθονία,Λιθουανία, Νορβηγία,Αυστρία,Ουγγαρία,Κόσοβο,Σερβία, Βοσνία, οποιος δει την ιστορία αυτών των χώρων θα διαπιστώσει ότι σε όλες αυτές έκαναν επαναστάσεις οι κομμουνιστές είτε για πάρουν την εξουσία, είτε για να εντάξουν μια χώρα στην σοβιετική ένωση.

Όπως στην περίπτωση της Ελλάδας,μετά παντού οι κομμουνιστές συνεργάτες τους εμφανίζονται ως "πατριώτες" σε αυτές τις χώρες, και όλοι οι άλλοι δωσίλογοι! φυσικά με το να αποδεκατίζεις τους έξυπνους, που ηταν η τακτική των κομμουνιστών, μετά έχεις εύκολο έλεγχο στους άλλους μειωμένης αντίληψης στην πλειοψηφία τους.

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β δεν ειναι φυσιολογική, και αυτό εξηγεί σαφώς τη μακροζωία της. Ωστόσο, παρόλο που επίσημα ειναι στο θρόνο για περισσότερα από 60 χρόνια, υπάρχουν ενδείξεις ότι ειναι πολύ μεγαλύτερη από όσο λένε επίσημα.Είναι γνωστό δημοσίως ότι είναι πάνω από 90 χρονών και περισσότερο από 6 δεκαετίες κατέχει το θρόνο. Όπως φαίνεται η πριγκίπισσα Νταϊάνα ανακάλυψε ότι η βρετανική βασιλική οικογένεια είναι ερπετοειδής και έτσι δολοφονήθηκε.

Η Νταϊάνα είχε ως σχέδιο της ζωής της να παραμένει πιστή στις ανθρώπινες άξιες, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με αυτή την πραγματικότητα κατ 'επανάληψη είχε απειλήσει την ελιτ ότι θα πει στον κόσμο την αλήθεια,ηταν μια απειλή στα σχέδια τους,η απόφαση βγήκε σε συνεδρίαση του ανωτάτου συμβουλίου ασφάλειας και ηταν να σκοτώσουν την Νταϊάνα ,αφού δεν άνηκε στην ράτσα τους γιαυτό είχε γίνει και αγαπητή εξάλλου,ΥΓ για το πόσο εύκολα ελέγχουν την μάζα ακόμα και πως να σκέφτεται, το βλέπουμε κάθε μέρα μεσώ των ιστοσελίδων τους δήθεν ανεξάρτητες .©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Πώς μπλεξατε τον κομμουνισμό με τα ερπετοειδη..... είστε θεοί....χαχαχα

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications