12 Ιουλ 2018

Μπακογιάννη και κόμματα συγχαίρουν τους δολοφόνους των Ισαάκ-Σολωμού ΒΙΝΤΕΟ

Μπακογιάννη και κόμματα συγχαίρουν τους δολοφόνους των Ισαάκ-Σολωμού ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός κατά την τοποθέτησή του σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας αρχικά τόνισε πως στην Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι λαθρομετανάστες έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους Έλληνες.
«Ο μόνος ρατσισμός στην Ελλάδα είναι αυτός κατά των Ελλήνων» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την κατάρρευση του ασφαλιστικού ο συναγωνιστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και παράλληλα κατήγγειλε την σημερινή κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου που έχει σκοπό να αντικαταστήσει τους Έλληνες εργαζόμενους με λαθρομετανάστες.

Στην συνέχεια αναφερόμενος στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα κατήγγειλε την επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στην ορκωμοσία του Ερντογάν παρουσία του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν την στιγμή που υπάρχουν εδώ και 4 μήνες δύο Έλληνες στρατιωτικοί αιχμάλωτοι.

Επιπλέον κατήγγειλε και όλα τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα που έχουν στις τάξεις τους βουλευτές που δηλώνουν τούρκοι. Ακολούθως έκανε εκτενή αναφορά στους τούρκους δολοφόνους των Ισαάκ-Σολωμού για τους οποίους η Ελληνική κυβέρνηση δεν κάνει την παραμικρή κίνηση ώστε να συλληφθούν οι δράστες.

Ο Γιάννης Λαγός μεταξύ άλλων ζήτησε από τους «δημοκράτες» να σεβαστούν την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων που δεν δέχεται επ’ ουδενί τον όρο Μακεδονία στο κρατίδιο των σκοπίων.

Κλείνοντας ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε πως είναι ντροπή οι αξιωματούχοι της χώρας μας να συνομιλούν με τους δολοφόνους των Ελλήνων, αυτούς που καλύπτει ο Εντρογάν και το παράνομο ψευδοκράτος.

xryshaygh.com
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μπακογιάννη και κόμματα συγχαίρουν τους δολοφόνους των Ισαάκ-Σολωμού ΒΙΝΤΕΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: