Δικηγόροι οικογένειας Ζέμπερη: Ο,τι σενάρια και να πλάθει, ο Σοροπίδης είναι ο δολοφόνος [βίντεο]
Δικηγόροι οικογένειας Ζέμπερη: Ο,τι σενάρια και να πλάθει, ο Σοροπίδης είναι ο δολοφόνος [βίντεο]

Τη βέβαιότητά τους ότι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη είναι ο Μανώλης Σοροπίδης εξέφρασαν οι δικηγόροι της οικογένειας της άτυχης εφοριακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:
Γιάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος της μητέρας της Δώρας Ζέμπερη
«Ως πολιτική αγωγή προσπαθούμε κατά την αποδεικτική διαδικασία να αποδειχθεί το κατηγορητήριο αφενός, που θεωρούμε ότι η εμπλοκή του εν λόγω κατηγορουμένου είναι δεδομένη, αλλά αν υπάρχουν άλλα πρόσωπα εμπλεκόμενα πρέπει να αποδειχθεί η δράση τους, ο ρόλος τους η συμμετοχική τους δράση.

Είναι ένα έμπειρο δικαστήριο, διερευνά τα πάντα εμείς βοηθούμε και θα το κάνουμε μέχρι τέλους για να φανεί η αλήθεια και να καταλήξουμε τι συνέβη εκείνο το μοιραίο απόγευμα. Δεν είναι εύκολο για μια μάνα και για τα αδέλφια, είναι επώδυνο να έρχονται αντιμέτωποι με τον δολοφόνο.

Οι άνθρωποι μόλις που στέκονται στο εδώλιο, αλλά πέρα από την κακή ψυχολογική τους κατάσταση, οι άνθρωποι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων ήρθαν εδώ για την Δώρα, για να βρουν την αλήθεια, τα αίτια που έχασε τη ζωή του αυτό το κορίτσι με φριχτό τρόπο».

Σοφία Πολυζογοπούλου, δικηγόρος πατέρα Δώρας Ζέμπερη
«Είναι δεδομένο ότι είναι ο δράστης, το DNA του βρέθηκε, το μαχαίρι είναι ένα, το επιβεβαίωσε και ο ιατροδικαστής, το ομολόγησε και ο ίδιος δυο φορές ότι είναι ο δολοφόνος, από εκεί και πέρα τα σενάρια που πλάθει δεν πείθουν.

Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής
«Κατηγορούμενος είναι, μπορεί να λέει ότι θέλει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, μπορεί να πλάθει διάφορα σενάρια. Είναι δύσκολο να υπάρχουν συνεργοί, ας αφήσουμε να κρίνει η δικαιοσύνη, είπατε για την οργή του πατέρα, ο άνθρωπος είναι ζωντανός νεκρός. Υπάρχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη».

Πατέρας της Δώρας Ζέμπερη
«Εχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Λογικό που αντέδρασα έτσι το πρωί, μας έχει καταστρέψει οικογενειακώς. Περιμένω να δω τι θα γίνει, μέχρι το τέλος.
Η Δώρα δεχόταν απειλές. Μου είχε πει μπαμπά με απειλούν με διάφορες υποθέσεις, το παιδί ήταν καθαρό, δεν χρηματιζόταν. Είμαι φορτισμένος, δεν έχω πάρει ακόμη απαντήσεις από τη διαδικασία. Είναι επαγγελματίας δολοφόνος ο Σοροπίδης, αλλά δεν ήταν μόνος».

Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος πατέρα Δώρας
«Έχουν εξεταστεί οι περισσότεροι μάρτυρες, ο κατηγορούμενος έχει εμφανιστεί προκλητικός και αμετανόητος στην οικογένεια.
Ο,τι υπάρχει στη δικογραφία έχει επιβεβαιωθεί, ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας, δηλαδή. Υπάρχει η κατάσταση της γενετίστριας που εξήγησε ότι βρέθηκε γενετικό υλικό του Σοροπίδη στη χαρτοπετσέτα στο νεκροταφείο, ο πραγματογνώμονας ιατροδικαστικής επιβεβαίωσε ότι οι μαχαιριές από το ίδιο μαχαίρι, οπότε αυτά που υποστήριξε ο δολοφόνος ότι ο ίδιος έριξε κάποιες μαχαιριές και άλλος την αποτελείωσε, δεν ευσταθούν».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications