Οι τελευταίες στιγμές του ξανθού άγγελου –Βρήκαν τη σορό της 6χρονης 2,5 ώρες μετά την εξαφάνισή της (βίντεο)
Οι τελευταίες στιγμές του ξανθού άγγελου –Βρήκαν τη σορό της 6χρονης 2,5 ώρες μετά την εξαφάνισή της (βίντεο)

Eξελίξεις στην υπόθεση με τον θάνατο της 6χρονης Alesha MacPhail από το Rothesay της Σκωτίας.
Πέντε μέρες μετά τον εντοπισμό της σορού του «ξανθού άγγελου», η αστυνομία συνέλαβε έναν 16χρονο ο οποίος φέρεται να θεωρείται ως υπεύθυνος για τη δολοφονία της Alesha.

Παρά τις εντατικές ανακρίσεις ο 16χρονος δεν έχει ομολογήσει. Οι αρχές συνέλαβαν τον 16χρονο και τον ανακρίνουν μετά από μια μέρα έντονης δραστηριότητας στο σπίτι που είδαν για τελευταία φορά ζωντανή την μικρούλα.

Οι ερευνητές επιβεβαίωσαν ότι απομακρύνθηκαν δύο αυτοκίνητα από παραθαλάσσια κατοικία στο Rothesay ωστόσο δεν έχει διαρρεύσει σε ποιον ανήκουν αυτά. Σύμφωνα με την Daily Mail πέπλο μυστηρίου καλύπτει και τα αίτια θανάτου της 6χρονης καθώς ο ιατροδικαστής αποκάλυψε ότι υπήρξε δολοφονία όμως δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες. Αν δηλαδή το παιδί το έπνιξαν ή το πυροβόλησαν ή το σκότωσαν με άλλον τρόπο.

Το χρονικό της φρίκης
Η σορός της μικρούλας εντοπίστηκε τη Δευτέρα, 2 Ιουλίου, σε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο 2,5 ώρες μετά τη δήλωση της εξαφάνισής της.

Η Alesha σύμφωνα με τις αρχές έμενε με τον πατέρα της Rab MacPhail και τους παππούδες της Calum MacPhail και Angela King στο νησί Firth of Clyde.Οι συγγενείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της στις 6.25 το πρωί και η αστυνομία βρήκε τη σορό της στις 9.00 το πρωί σε κοντινή απόσταση σε ένα εγκαταλελειμμένο, σύμφωνα με την Daily Mail.

Οι τελευταίες στιγμές της μικρής Alesha.Η οικογένεια της μικρούλας είναι σε σοκ. Ο θείος της Alesha θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο ένα βίντεο στα social media από τις τελευταίες στιγμές της ζωής της μικρούλας. Σε αυτό ο MacPhail παίζει και γελάει με την ανιψιά του και εκείνη και ξεκαρδίζεται στα γέλια…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications