10 εργαζόμενοι της NASA και οχι  μονο που άνοιξαν το στόμα τους και είπαν ιστορίες για εξωγήινα όντα!
10 εργαζόμενοι της NASA που άνοιξαν το στόμα τους και είπαν ιστορίες για εξωγήινα όντα! μήπως ηταν και αυτοί “τρελοί” συνωμοσιολόγοι?

Μήπως ηταν και αυτοί “τρελοί” συνωμοσιολόγοι?
Το τι ηλιθιότητα επικρατεί σχετικά με διάφορα θέματα δεν λέγεται,απορίας άξιο ειναι πως παίρνουν πτυχία και θεωρούνται "μορφωμένοι" ορδές μειωμένης αντίληψης και νοημοσύνης, που ούτε για εργάτες δεν κάνουν ,αλλά για αυτή την κατάσταση που επικρατεί βρομάει το σύστημα από την βάση του, καθώς οχι μονο το εκπαιδευτικό σύστημα ειναι για τα μπάζα, αλλα προωθεί τους ηλίθιους σε θέσεις κλειδιά για γίνουν χρήσιμοι ηλίθιοι.

Ένα άλλο γεγονός ειναι η άμεση επέμβαση πάνω στην μάζα, ώστε μεγαλώνοντας να γίνουν άτομα μειωμένης αντίληψης, πως? δεν θα ήθελαν να μάθουν πολλοί, και δεν μιλάνε για προπαγάνδες και πλύση εγκεφάλου αυτά ειναι δευτερεύοντα, αναρωτήθηκε κάνεις γιατί αυτοί που λένε οτι δεν υπάρχουν εξωγήινοι και έχουν βγάλει ένα σορό λέξεις ταμπέλες το αποκρύπτουν με τόσο δόλο; και έχουν κάνει την μάζα να σκέφτεται όπως θέλουν αυτοί.

Ζωντανή απόδειξη ότι ο μέσος "θνητός" δεν έχει ιδέα ούτε από αληθινή πρόσφατη ιστορία (το ίντερνετ το έχουν για να διαβάζουν καθεστωτικές σελίδες προφανώς οπως και αυτές προωθεί το facebook -google, και του κάθε απατεώνα, και πάρα την πρόσβαση τους σε πληροφορίες παρέμειναν αμόρφωτοι )!κάποιοι θα πουν και τι τους ενδιαφέρει αν υπάρχουν, δεν έχουν άμεση σχέση με την ζωή τους! έτσι νομίζετε ότι δεν έχει σχέση με την ζωή σας? γυρίστε πλευρό και συνεχίστε τον ύπνο σας όσοι πιστεύουν κάτι τέτοιο...

Γκόρντ Κουπόρτ
Ήταν ένας αστροναύτης στο διαστημικό πρόγραμμα «Ερμής» και λέει ότι είδε προσωπικά ιπτάμενους δίσκους να πετούν πάνω από την Ανατολική Γερμανία το 1951. Ο ίδιος είπε ότι το φαινόμενο είναι πολύ πραγματικό, σε αντίθεση με αυτό που πολλοί από τους συναδέλφους του, λένε. Είπε ότι η κυβέρνηση γνώριζε για τους εξωγήινους και την τεχνολογία τους.

Ο Έντγκαρ Μίτσελ
Ήταν μέρος του πληρώματος του Απόλλων 14 και είπε ότι εδώ και πολλά χρόνια υπήρχαν ομάδες σημαντικών επιστημόνων που μελετούσαν εξωγήινα πτώματα και το έκαναν χωρίς να ενημερώνουν τον John F. Kennedy.

Κάπτεν Kaye
Ένας άνθρωπος που αποκαλεί τον εαυτό του "Κάπτεν Kaye" αποκάλυψε ότι ήταν καθήκον του εδώ και 17 χρόνια στην υπεράσπιση του Άρη. Το πλήρωμά του έπρεπε να προστατεύσει μυστικές ανθρώπινες αποικίες στον Άρη και να ανακτήσει ένα εξωγήινο τεχνούργημα από ερπετά. Σύμφωνα με την Kaye, περίπου 1.000 στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους και μόνο 28 επέζησαν.

Robert Dean
Είναι συνταξιούχος αξιωματικός που ισχυρίζεται ότι έλαβε ένα "Κοσμικό Μυστικό" κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του. Ο Dean λέει ότι υπάρχουν εξωγήινοι που μοιάζουν με τους ανθρώπους και ότι όχι μόνο επισκέπτονται τον πλανήτη μας και έρχονται σε επαφή, αλλά και ζουν στη γη αυτή τη στιγμή.

Η Laura Magdalene Eisenhower

Η δισέγγονη του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, επιβεβαίωσε ότι η ιστορία της αποικίας στον Άρη δεν είναι ένα ψέμα, γιατί το ίδιο μυστικό πρόγραμμα προσπάθησε να την στρατολογήσει μεταξύ του 2006 και του 2007, αλλά εκείνη αρνήθηκε.

Λάρι Γουόρεν
Ένας συνταξιούχος Βρετανός πιλότος, είναι ένας από τους ανθρώπους που ισχυρίστηκε ότι ήταν παρών σε διάφορες εμφανίσεις UFO στο Suffolk το 1983. Ο Warren δήλωσε ότι αντιμετώπισε ένα τριγωνικό σχήματος σκάφος με άλλους ανθρώπους. Τα επίσημα σημειώματα του συλλέχτηκαν. Υπάρχει ακόμη και ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από τις αρχές που μετρούσαν τα επίπεδα ακτινοβολίας στην περιοχή.

Δρ Eric Norton
Αποφάσισε να διακινδυνεύσει την ασφάλειά του και να αποκαλύψει πληροφορίες για τα πράγματα που είδε κατά τη διάρκεια των 10 χρόνων του σε κυβερνητικό έργο, όπου ηταν υπεύθυνος για την παρακολούθηση μιας εξωγήινης βάσης στο φεγγάρι. Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει μια εξωγήινη βάση στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού. Υπάρχουν φωτογραφίες από μυστηριώδεις δομές στο φεγγάρι που μοιάζουν με κτίρια σε σχήμα πυραμίδας.

Bob Lazar
Ισχυρίζεται ότι εργάστηκε για δύο χρόνια στα τέλη της δεκαετίας του '80 για την ανάκτηση ξένων τεχνολογιών από πολλά εξωγήινα διαστημόπλοια. Είναι ο άνθρωπος που είπε στο κοινό για τη μυστηριώδη περιοχή 51 και αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι υπάρχει πριν έλεγαν συνωμοσιολόγους όσους έλεγαν για την περιοχή 51. Σύμφωνα με τον Λαζάρ, οι εξωγήινοι ήρθαν από το ηλιακό σύστημα Zeta Reticuli.

Jesse Marcel
Ένας συνταξιούχος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ που λέει ότι συμμετείχε στην περισυλλογή εξωγήινων συντριμμιών, που αναφέρθηκαν ως μετεωρολογικό μπαλόνι που συνετρίβη στο Roswell, στο Νέο Μεξικό, το 1947, στα τέλη της δεκαετίας του '70 ο Marcel αποφάσισε να πει στο κοινό ότι τα συντρίμμια ήταν από ένα ξένο διαστημικό σκάφος.

Andrew Basiago και William Stillings.
Είπαν ότι είχαν προσληφθεί για το πρόγραμμα του Άρη το 1980 με τον φοιτητή Barry Soetoro που αργότερα έγινε ο πρόεδρος της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα! και τα κορόιδα νομίζουν ότι έχουν δημοκρατία όταν τοποθετούν δικά τους άτομα για πρωθυπουργούς,και οχι μονο στην Αμερική ,όσοι δεν ειναι δικοί τους τους κάνουν πόλεμο γνωστά αυτά.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications