Συμμορίτες ξυλοκόπησαν αλύπητα 17χρονο στα Σεπόλια επειδή νόμιζαν ότι είναι χρυσαυγίτης
Ξυλοκόπησαν αλύπητα 17χρονο στα Σεπόλια επειδή νόμιζαν ότι είναι χρυσαυγίτης

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύεται από την Τετάρτη ένας 17χρονος, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από ομάδα 10 ατόμων στα Σεπόλια. Πάνε 10 -10 μαζί τα κομμουνιστικά αγρίμια πότε ένας μόνος του, σαν αγέλη λύκων ! εξάλλου τα ίδια μυαλά έχουν .

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Αντιγόνης, όπου ήταν προγραμματισμένη συγκέντρωση αριστερών συλλογικοτήτων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 20.30 ομάδα 10 ατόμων αποκόπηκε από τη συγκέντρωση και πλησίασε παρέα τριών νεαρών, που καθόταν κοντά στο σημείο.

Η ομάδα ρώτησε τους τρεις νεαρούς εάν είναι χρυσαυγίτες. Εκείνοι απάντησαν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι δεν έχουν σχέση με τη Χρυσή Αυγή.

Στη συνέχεια, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, άτομα από την ομάδα 10 ατόμων ξυλοκόπησαν τον έναν από τους τρεις νεαρούς, ηλικίας 17 ετών, με γροθιές στο πρόσωπο.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε το νεαρό στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

www.inewsgr. ΥΓ: Καμιά αναφορά από "έγκυρες" ιστοσελίδες τους που λυμαίνονται στο ίντερνετ σε πρώτες θέσεις, και πολεμούν με κάθε τρόπο ανεξάρτητες πήγες!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications