Βούτσης για Ηριάννα και Περικλή:  Η αθώωση τους είναι μία στοιχειώδης ανταπόκριση στο κοινό περί δικαίου αίσθημα
Βούτσης για Ηριάννα και Περικλή:  Η αθώωση τους είναι μία στοιχειώδης ανταπόκριση στο κοινό περί δικαίου αίσθημα

«Πρόκειται για μια απόφαση λογικής και ανθρωπιάς», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Την αθώωση της Ηριάννας και του Περικλή για συμμετοχή στη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς χαιρέτισε και ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την απόφαση αυτή «λογική».

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βούτσης δήλωσε:

«Πρόκειται για μια απόφαση λογικής, ανθρωπιάς και στοιχειώδους ανταπόκρισης στο κοινό περί δικαίου αίσθημα».

Στο ίδιο μήκος κύματος τοποθετήθηκε, νωρίτερα και ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτηση του στο twitter, τονίζοντας: «Σήμερα αποκαταστάθηκε μια μεγάλη αδικία απέναντι σε δύο νέους ανθρώπους. Η δημοκρατία και το κράτος δικαίου ανέπνευσαν»

Ο Αναρχικός γιος του βολευτή μπαμπά του: Έφαγε 8 χρονάκια για συμμετοχή στη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στου Γκύζη και κατοχή χειροβομβίδας. Βεβαίως, βγήκε σε 1μιση χρόνο. Εδώ εχουμε και πλήρης καταπάτηση της έννοιας "δικαιοσύνης", οχι μονο σπάνια πιάνουν αριστερούς κομμουνιστές ,άλλα ακόμα και αν τους πιάσουν τους βγάζουν έξω,αναρωτιόμαστε αν κάνουν τα ίδια και σε άλλες χώρες,πάντως μονο στην Ελλαδα έχουν επίσημα εγκληματική σπείρα που δρα ανεξέλεγκτα παντού, στην Αμερική τους σαπίζουν στο ξύλο έτσι και τολμήσουν να βγουν στο δρόμους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications