Ο Ν. Λυγερός ισοπεδώνει και ξεφτιλίζει Κοτζιά-Τσίπρα: Αν μπορούσαν θα μας έβαζαν στα γκούλαγκ – Βίντεο
Ο Ν. Λυγερός ισοπεδώνει και ξεφτιλίζει Κοτζιά-Τσίπρα: Αν μπορούσαν θα μας έβαζαν στα γκούλαγκ – Βίντεο

Δείτε τι γράφει ο διεθνώς αναγνωρισμένος Μαθηματικός και στρατηγικός αναλυτής Νίκος Λυγερός

ΥπΕξ Προπαγάνδας
Αν υπάρχουν ακόμα κάποιοι που δεν κατάλαβαν ότι ο ΥπΕξ ξέρει μόνο από προπαγάνδα, κάθε νέα δήλωσή του έρχεται να προβληματίζει και το ίδιο το ΥπΕξ, το οποίο πρέπει να διαφυλάττει τα εθνικά μας συμφέροντα και να εξηγήσει πόσο μεγάλο είναι το ιδεολογικό χάσμα.Ο ΥπΕξ ζει μέσα σ’ ένα καθαρά ιδεολογικό πλαίσιο του παρελθόντος και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις εθνικές πραγματικότητες.

Η νοημοσύνη του έχει φτάσει στα όριά της και δεν μπορεί να ξεπεράσει τα πολιτικάντικα κολλήματά του. Δυσκολεύεται να μιλήσει επό της ουσίας και οι αναφορές του επικεντρώνονται πάντα στο πολιτικό επίπεδο.
Με άλλα λόγια συνεχίζει να μιλά ως εκπρόσωπος κόμματος κι όχι ως πραγματικός ΥπΕξ.
Σιγά σιγά όμως τον βάζουν όλοι στη θέση του και βλέπουμε όλοι πια τη θλιβερή πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει με τον τυχοδιωκτισμό του και με το εκδικητικό του ύφος.

Ανήκει σε μια κατηγορία ατόμων που δεν μπορούν να εξελιχθούν πια, διότι πιστεύουν αποκλειστικά σε μια ιδεολογία βαρβαρότητας που ξέρει να παράγει μόνο γενοκτονίες.
Προσπαθεί με κάθε τρόπο να παρουσιασθεί ως θύμα σε μια αντιπαράθεση με τον λαό και καταντά να είναι πιο σκοπιανός και από τους Σκοπιανούς.

Η ξύλινη γλώσσα του δεν έχει αλλάξει και δυστυχώς θυμίζει σοβιετικές εποχές.
Αυτό είναι το πρόβλημα με τους νοσταλγούς του κομμουνισμού, προσπαθούν μόλις πάρουν την εξουσία να υλοποιήσουν ξεπερασμένες ιδέες που έχει καταδικάσει η ίδια η Ανθρωπότητα.
Έτσι για να σώσει μια απαράδεκτη συμφωνία, συνεχίζει να χρησιμοποιεί τεχνικές που έχουν ξεπεραστεί επειδή ήταν καθυστερημένες.

Η Μακεδονία δεν έχει ανάγκη από πολιτικάντηδες
Όλο και περισσότερο σε πρώτη μοίρα ο Πρωθυπουργός και ο ΥπΕξ, βλέπουμε πολιτικάντηδες να προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε την Μακεδονία μας, προς όφελος μιας παράλογης ιδεολογίας που υποστηρίζει πράξεις βαρβαρότητας.
Δεν μπορούν όμως να μας πείσουν ότι ένας ολόκληρος λαός λειτουργεί φασιστικά, επειδή προστατεύει την πατρίδα του.
Ο ελληνικός λαός δεν δέχτηκε ποτέ την επιρροή σταλινικών προσεγγίσεων περί καταπατήσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Αν μπορούσαν τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και ο ΥπΕξ θα μας έβαζαν σε γκουλάγκ για να μάθουμε την ιστορία με τον δικό τους ιδεολογικό τρόπο. Μόνο που στην Ελλάδα δεν έχουν μια τέτοια εξουσία.Η ειρωνεία των δηλώσεων τους έχει καταντήσει γελοία αλλά πώς θα γινόταν αλλιώς από άτομα που θαυμάζουν τις δικτατορικές πράξεις της Κούβας.

Προσπαθούν να μας πείσουν ότι ένας ολόκληρος λαός δεν καταλαβαίνει τη σκέψη τους, ενώ η αλήθεια είναι ότι ο ελληνικός λαός δεν την αποδέχεται επειδή είναι βάρβαρη και καταπατά την έννοια του Έθνους.
Δεν είμαστε ένας λαός που γονατίζει ή σκύβει εύκολα, γιατί αυτό δεν είναι γραμμένο στην ιστορία μας.

Μπορεί λοιπόν να εκφράζονται με σιγουριά, όπως κάθε δικτάτορας έως το τέλος, αλλά αυτό έχει αρχίσει για αυτούς, διότι τώρα υπάρχει η αντίστροφη μέτρηση.
Κανείς δεν θέλει την κυριαρχία αυτής της ιδεολογίας που δεν θέλει την ιστορία.
Διότι αυτή ζει και καταγράφει τις πράξεις του Ελληνισμού κάθε φορά που ένα σύστημα προσπάθησε να τον κατασπαράξει αλλά πάντα μάταια.
Αξίζει να δείτε και τη πλήρη σταρτηγική ανάλυση του Λυγερού για το Σκοπιανό και το απαράδεκτο προσύμφωνο Τσίπρα-Ζάεφ

unban.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications