Τοποθέτηση Χρήστου Παππά μετά τον λόγο Μπαρμπαρούση: “Ο βουλευτής είναι υπεύθυνος των λόγων και των πράξεων” (ΒΙΝΤΕΟ)
Τοποθέτηση Χρήστου Παππά μετά τον λόγο Μπαρμπαρούση: “Ο βουλευτής είναι υπεύθυνος των λόγων και των πράξεων” (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αμέσως μετά την ομιλία του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, κ. Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, την φορτισμένη από την εξελισσόμενη προδοσία της Μακεδονίας μας, αλλά μη εκφράζουσα την πολιτική γραμμή του κόμματος, τοποθετήθηκε επί του θέματος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, κ. Χρήστος Παππάς για να απαντήσει στον οχετό των εκπροσώπων του κλεπτοκρατικού τόξου που προηγήθηκαν, τονίζοντας ότι ο βουλευτής είναι εκπρόσωπος του Έθνους και είναι υπεύθυνος των λόγων και των πράξεων του, εκπροσωπώντας τον εαυτό του και σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να εφαρμοστεί η σταλινική αρχή της συλλογικής ευθύνης, όπως επιθυμεί ο Πρόεδρος της Βουλής, προκειμένου να φιμώσει την φωνή της Εθνικής Αντίστασης που είναι η Χρυσή Αυγή εντός της Βουλής, εκφράζοντας το λαϊκό αίσθημα και την θέση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού Λαού.

Τα βέλη εστράφησαν εξίσου και σε άλλες πολιτικές παρατάξεις, όπως αυτή της πατριδοκάπηλης Νέας Δημοκρατίας. Τα λεγόμενα, φυσικά, δεν άρεσαν στον προεδρεύοντα κομισάριο του ΚΚΕ, ο οποίος δημοκρατικότατα έκλεισε το μικρόφωνο του κ. Παππά.

Τόσο ο Προεδρεύων, όσο και ο Πρόεδρος της Βουλής στην συνέχεια μετέφρασαν την τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού μας εκπροσώπου ως επικρότηση των λόγων του προλαλήσαντος βουλευτή. Μόνο θολωμένοι Αριστεροί εγκέφαλοι θα μπορούσαν δια λόγους προπαγανδιστικούς να εξάγουν αυτό το συμπέρασμα.

«Πρέπει κ. Πρόεδρε να πω στην συνέχεια αυτών που είπε ο κ. Λοβέρδος, γιατί κ. εκπρόσωπε, λέτε να «ανακαλέσουν»; Εδώ, στην αίθουσα αυτή ο κάθε βουλευτής είναι εκπρόσωπος του Έθνους, είναι υπεύθυνος των λόγων του, και αναλαμβάνει την ευθύνη των λόγων του.

Δεν ήμουν στην αίθουσα να ακούσω – δεν θα κάνω διάλογο, αφήστε με να μιλήσω – δεν άκουσα ακριβώς τι συνέβη, αλλά συμπεραίνω απ’ όσα είπε ο Πρόεδρος της Βουλής, ο οποίος λειτουργεί με ένα τρόπο αντιδεοντολογικό. Γιατί κ. Βούτση; Γιατί εφαρμόζετε, και είναι γνωστή τακτική της Αριστεράς, της σταλινικής Αριστεράς.

Η εφαρμογή του κανόνα της συλλογικής ευθύνης. Αυτό σας πονάει. Σας πονάει η παρουσία της φωνής των Ελλήνων Εθνικιστών, φωνής που είναι και μέσα στην Βουλή αλλά και αυτήν την στιγμή είναι έξω από την Βουλή και φωνάζει : OXI στην συμφωνία, κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας»»αναφέρει χαρακτηριστικά η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

''Να κλείσει το μικρόφωνο του Κ.Παππα!!!''. Να χαρώ εγω Δημοκρατία....

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications