15 Ιουν 2018

Το τρενάκι του τρόμου: Επιβάτες εκτοξεύθηκαν στο κενό σε λούνα παρκ

Το τρενάκι του τρόμου: Επιβάτες εκτοξεύθηκαν στο κενό σε λούνα παρκ

Σκηνές πανικού επικράτησαν σε λούνα παρκ της Φλόριντα, όταν εκτροχιάστηκε τρενάκι, με τους επιβάτες να εκσφενδονίζονται και να κρέμονται στο κενό από ύψος 10 μέτρων.

Έξι τραυματίες, εκ των οποίων δύο σε σοβαρή κατάσταση, είναι ο απολογισμός του εκτροχιασμού ενός rollercoaster στο λούνα παρκ Daytona Beach Boardwalk της Φλόριντα, το βράδυ της Πέμπτης.

Δύο από τους επιβάτες εκτινάχθηκαν στο κενό από ύψος 10 μέτρων, ενώ δεκάδες ακόμη άτομα εγκλωβίστηκαν και κρέμονταν από τις ράγες, αναμένοντας απεγνωσμένα βοήθεια από τις αρχές.

Οι δύο επιβάτες που έπεσαν στο έδαφος βρίσκονταν στο πρώτο βαγόνι, ενώ οι υπόλοιπο στο δεύτερο και τρίτο βαγόνι.

Το συγκεκριμένο τρενάκι είναι ηλικίας σαράντα ετών και τέθηκε σε λειτουργία στο συγκεκριμένο λούνα παρκ το 2013, αφού αγοράστηκε από άλλο θεματικό πάρκο που έβαλε "λουκέτο". Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι πέρυσι είχε διακοπεί προσωρινά η λειτουργία του, καθώς κρίθηκε μη ασφαλές ύστερα από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν από τις αρχές.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα, καθώς το υψηλότερο ύψος στο οποίο φτάνει το συγκεκριμένο τρενάκι είναι τα 25 μέτρα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Το τρενάκι του τρόμου: Επιβάτες εκτοξεύθηκαν στο κενό σε λούνα παρκ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: