Θεσσαλονίκη: Τον συνέλαβαν για ληστεία και ανακάλυψαν ότι ήταν καταζητούμενος δολοφόνος!
Θεσσαλονίκη: Τον συνέλαβαν για ληστεία και ανακάλυψαν ότι ήταν καταζητούμενος δολοφόνος!

Ο 46χρονος ληστής είχε σκοτώσει έναν 45χρονο ναυτικό το 2012 και έκτοτε είχαν χαθεί τα ίχνη του. Τον συνέλαβαν για ληστεία σε μίνι μάρκετ της περιοχής Χαριλάου Θεσσαλονίκης και αποκαλύφτηκε ότι ήταν ο δολοφόνος συγχωριανού του, που σκότωσε πριν έξι χρόνια στο Λιτόχωρο Πιερίας.

Το έγκλημα με θύμα έναν 45χρονο ναυτικό είχε εξιχνιαστεί, όμως ο κατηγορούμενος είχε εξαφανιστεί από την περιοχή και αναζητούνταν.

Ο 46χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα όταν καταδιώχθηκε από αστυνομικό που ήταν εκτός υπηρεσίας. Προηγουμένως είχε εισβάλει σε ένα μίνι μάρκετ στην περιοχή Χαριλάου και άρπαξε 210 ευρώ από το ταμείο. Φεύγοντας τραυμάτισε με μαχαίρι την 60χρονη υπάλληλο, επειδή εκείνη άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ο 46χρονος μετά την καταδίωξη από τον αστυνομικό εκτός υπηρεσίας συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν εκεί.

Από την έρευνα των στοιχείων του οι διωκτικές αρχές έβγαλαν «λαβράκι», καθώς αποκαλύφτηκε πως ήταν αυτός που αναζητούνταν από τον Ιούλιο του 2012 για τη δολοφονία 45χρονου ναυτικού.

Το έγκλημα είχε γίνει το πρωί της 25ης Ιουλίου 2012, όταν τον άτυχο 45χρονο είχε βρει αιμόφυρτο διερχόμενος οδηγός αυτοκινήτου, που ειδοποίησε αμέσως τις αρχές. Ήταν θανάσιμα τραυματισμένος με μία μαχαιριά στην καρδιά. Από τη συγκέντρωση μαρτυριών, από την πλευρά της ασφάλειας Κατερίνης, προέκυψε ότι νωρίτερα ο ναυτικός είχε επισκεφτεί πρατήριο υγρών καυσίμων, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σημείο στο οποίο βρέθηκε νεκρός και άφησε το αυτοκίνητό του για επισκευή.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο 45χρονος είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και είχε ενημερώσει τους ανθρώπους του πρατηρίου πως θα επέστρεφε πεζός στο σπίτι του. Άλλωστε το πρόβλημα του αυτοκινήτου δημιουργήθηκε επειδή μάλλον το χτύπησε οδηγώντας. Λίγα λεπτά αργότερα όμως περαστικοί τον είδαν να διαπληκτίζεται με άγνωστο σε μία πλατεία, κοντά στην οποία βρέθηκε στη συνέχεια νεκρός.

Τώρα οι αρχές περιμένουν να βρουν απαντήσεις στο κίνητρο της δολοφονίας, καθώς ποτέ δεν είχε γίνει γνωστός ο λόγος της συμπλοκής που οδήγησε στο φονικό του Λιτοχώρου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications