26 Ιουν 2018

Ψωμιάδης για Μπουτάρη: Κατέθεσα στοιχεία ότι δεν συμμετείχα στον ξυλοδαρμό αυτού του κυρίου με τα ιδιαίτερα γούστα

Ψωμιάδης για Μπουτάρη: Κατέθεσα στοιχεία ότι δεν συμμετείχα στον ξυλοδαρμό αυτού του κυρίου με τα ιδιαίτερα γούστα

Είναι μια προανακριτική υπόθεση, καταθέσαμε με στοιχεία που αποδεικνύουν ότι εγώ δεν συμμετείχα και δεν φαίνομαι και σε κανένα πλάνο του ξυλοδαρμού του κυρίου αυτού που ηγείται στο Δήμο Θεσσαλονίκης, με τα ιδιαίτερα γούστα. Δεν είμαι υποχρεωμένος να αναφέρω το όνομα κάποιου ανθέλληνα που ξεπούλησε τα πάντα στη Βόρεια Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη» δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην εκπομπή «Ξυπνάμε Μαζί» στο Epsilon.

Ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κατέθεσε ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργεί η Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

«Έδινα μια συνέντευξη και όταν πέρασε από δίπλα μου αυτός ο τύπος είπα ‘να η χολέρα και το πολιτικό τραβέλι που ξεπούλησε τα πάντα, ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας’. Ήταν λάθος ρωτώ; Ήταν παρατραβηγμένα τα λόγια; Όχι. Η χολέρα είναι μια ασθένεια. Ο συγκεκριμένος τύπος με τα περίεργα γούστα, αφού δεν σας άρεσαν τα ιδιαίτερα γούστα, καθημερινά μεταδίδει μηνύματα, τα οποία κάνουν κακό στην ελληνική κοινωνία» τόνισε.

«Ο Ψωμιάδης δεν συμμετείχε, αντιθέτως καταδίκασε όλα τα γεγονότα, είμαι κατά της σωματικής βίας και κατά της χειροδικίας, αλλά ο Ψωμιάδης αν βήξει είναι είδηση, δυστυχώς» συμπλήρωσε.

«Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη» κατέληξε.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ψωμιάδης για Μπουτάρη: Κατέθεσα στοιχεία ότι δεν συμμετείχα στον ξυλοδαρμό αυτού του κυρίου με τα ιδιαίτερα γούστα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: