Αντιβαρύτητα: Η τεχνολογία που έχουν κρύψει για δεκαετίες!!

Κάποιος πληροφοριοδότης ισχυρίστηκε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ειναι σε θέση να δημιουργήσουν τεχνολογία αντιβαρύτητας εδώ και πολλά χρόνια, αλλά οι πληροφορίες μένουν κρυφές από το ευρύ κοινό.

Ο καταγγέλλων, ο οποίος προτιμά να παραμείνει ανώνυμος, είχε δουλέψει στην RCA. Ισχυρίζεται ότι διάβασε ένα απόρρητο σημείωμα το οποίο περιγράφει πως ένας από τους μηχανικούς που εργάζονταν για την εταιρεία είχε δοκιμάσει επιτυχώς μια συσκευή αντιβαρύτητας. Στο ίδιο σημείωμα αναφέρεται ένας αριθμός εγγράφου για τον οποίο γίνεται αναφορά για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την τεχνολογία, που οδηγούν στην ελεύθερη ενέργεια και οχήματα χωρίς καύσιμα.

Ωστόσο, όταν ζήτησε περισσότερες πληροφορίες εκαναν οτι μπορούν για αποκρύψουν το γεγονός. Του είπαν ότι το σημείωμα πρέπει να ήταν λανθασμένο καθώς όλες οι δοκιμές σε τεχνολογία αντιβαρύτητας είχαν αποτύχει. Του είπαν επίσης ότι δεν υπήρχε έγγραφο που να περιέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτη την τεχνολογία.

Εδώ τίθεται κάτι άλλο:οι πρωτοπόροι εθνικοσοσιαλιστές Γερμανοί, γνωστοί και με τον μασονικό όρο "ναζι",(από το γερμανικό Nationalsozialismus) είχαν ήδη εφεύρει αυτη την τεχνολογία από την δεκαετία του 30, καθώς και είχαν κατασκευάσει σκάφος που έμοιαζε με αυτό που ειναι γνωστό ως UFO,καθώς και την ελεύθερη ενεργεία, όλη η τεχνολογία μετά το 1945 βασίζεται στην τεχνολογία που άρπαξαν από την Γερμανία από ελικόπτερα έως κινητήρες jet όπλα και πολλά άλλα, οι "βάρβαροι Ούννοι Μογγόλοι " Γερμανοί που "έτρωγαν βελανιδιά", σύμφωνα με την επίσης μασονική προπαγάνδα,έφεραν την επιστημονική τεχνολογική επανάσταση μετά τον μεσαίωνα! και γιαυτό το λόγο οι αριστεροί μαρξιστές με: Βρετανία Ρωσία Αμερική προκάλεσαν τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο,και ξανά τον δεύτερο.

Αυτά ειναι "λεπτομέρειες" για τους μιγάδες της μεσογείου στη πλειοψηφία τους, που δεν γνωρίζουν καν αληθινή πρόσφατη ιστορία, και έχουν υιοθετήσει την μαρξιστική ψεύτικη ιστορία ως δεδομένη(όλα αυτα σε μια εποχή που έχουν ίντερνετ),αυτό γίνεται όταν διαβάζουν την "Μηχανή του Χρόνου" και παραχάραξη της ιστορίας για έγκυρη πηγή με 600.000 like! και λοιπες αριστερές φυλλάδες, έχετε δει εκεί κανένα άρθρο για αυτά που έκαναν οι συμμορίτες εκεί? ερώτηση 2: αν ηταν "βάρβαροι Ούννοι Μογγόλοι" οι Γερμανοί, στην Ελλάδα τι ειναι με 400 χρονιά τουρκομογγολους? στους περισσότερους δεν αρέσει η αλήθεια, διότι έτσι ειναι σαν να παραδέχονται ότι τόσα χρονιά τρώνε αριστερό σανό! άλλοι δεν λένε καν ότι καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ φαντάσου! πάμε στο θέμα μας:

Ο Nikola Tesla είχε επίσης σχεδιάσει σκάφος τύπου UFO.
Υπάρχει υποψία ότι η τεχνολογία αντιβαρύτητας είναι μια πραγματική. Πριν από εκατό χρόνια, ο Nikola Tesla σχεδίασε και το είχε κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα σκάφος τύπου UFO. Δυστυχώς, μετά την δολοφονία του, οι περισσότερες σημειώσεις του και τα σχέδιά του τα άρπαξε το FBI.

Αυτό σημαίνει ότι οι πραγματικές λεπτομέρειες των σχεδίων του δεν είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό. Επιπλέον, ο Otis T Carr, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Tesla, ισχυρίστηκε επίσης ότι είχε σχεδιάσει ένα αντιβαρυτικό σκάφος και ότι ήταν πλήρως λειτουργικό. Ωστόσο, ο Tesla βρέθηκε στο στόχαστρο κυβερνητικών υπηρεσιών(μασονικών) και υπάρχουν ισχυρισμοί ότι τα πειράματά του τα σαμπόταραν από την κυβέρνηση, μέχρι που τον δολοφόνησαν τελικά.

Η τεχνολογία αντιβαρύτητας θα μπορούσε ουσιαστικά να οδηγήσει στην ελεύθερη ενεργεία αυτοκίνητων και σκαφών. Αυτό το είδος τεχνολογίας θα μπορούσε να βλάψει σοβαρά τους δυνάστες της ανθρωπότητας που μαντέψτε ποιοι ειναι, γιαυτό εδώ και 100 χρονιά δεν έχει γίνει καμιά εξέλιξη σε μηχανές (επίσης Γερμανική εφεύρεση που ελάχιστοι γνωρίζουν ) καίνε ακόμα βενζίνη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications