25 Ιουν 2018

Άνθιμος: «Θέλω να πω πολλά αλλά θα με κατηγορήσουν»

Άνθιμος: «Θέλω να πω πολλά αλλά θα με κατηγορήσουν»

Στα εθνικά θέματα που έχει να αντιμετωπίσει η Ελλάδα, αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, κατά την αρχιερατική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε χθες Κυριακή στον Ιερό Nαό Tιμίου Προδρόμου Παπαφείου Θεσσαλονίκης.

Ο Ιεράρχης αφού αναφέρθηκε στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο, εξέφρασε τους προβληματισμούς του με πολύ προσεκτικό τρόπο.

Είπε μεταξύ άλλων: «Όλοι με ρωτούν τι θα γίνει; Που θα πάμε; Τι θα γίνει με την πατρίδα μας; Θέλουμε την πατρίδα μας να είναι ελεύθερη, αξιοπρεπής.

Σήμερα γίνονται οι εκλογές στην Τουρκία. Και είναι σημαντικό θέμα για εμάς. Βλέπουμε πως συγκεντρώνουν τα καλύτερα πολεμικά συστήματα. Εμείς τι θα κάνουμε; Την προσευχή μας και την αγάπη μας.

Να είμαστε Χριστιανοί, συνειδητά Έλληνες. Να δείχνουμε αγάπη και στους εχθρούς μας, έτσι μπορούμε να τους εξουδετερώσουμε. Αποφεύγω να ομιλήσω για μερικά πράγματα, γιατί κάποιοι είναι έτοιμοι να πουν κάτι. Θέλω να πω πράγματα, αλλά δεν τα λέω γιατί αύριο μπορεί να είμαι κατηγορούμενος».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Άνθιμος: «Θέλω να πω πολλά αλλά θα με κατηγορήσουν»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: