Τέρενς Κουίκ: «Μαζί μέχρι το τέλος με τον Αλέξη. Δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση»
Τέρενς Κουίκ: «Μαζί μέχρι το τέλος με τον Αλέξη. Δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση»

«Κανείς δεν θα ρίξει καμιά κυβέρνηση» δήλωσε το πρωί στην δημόσια τηλεόραση ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ. Και πρόσθεσε ότι ο Πάνος Καμμένος έχει πει:

«Μαζί μέχρι το τέλος με τον Αλέξη». Για τα στελέχη που αποχώρησαν –εκτός από τον Δ. Καμμένο που διεγράφη»- ο Τ. Κουίκ υποστήριξε ότι κάποιοι έφυγαν για τις δικές τους πολιτικές φιλοδοξίες. «Αυτοί που έφυγαν, δεν τιμώρησαν τους ΑΝΕΛ, αλλά έγιναν συνένοχοι και προσχώρησαν στο μπλοκ εκείνο της Ν.Δ. που θέλει να πέσει η κυβέρνηση για να γυρίσει στην εξουσία και να κουκουλώσει σκάνδαλα και ανομήματα.

Ωστόσο εμείς τους περιμένουμε πίσω και μην εκπλαγείτε αν ακούσετε επιστροφές».

«Δεν αποδέχομαι ότι κάποιοι είναι πιο πατριώτες από εμάς» σημείωσε ο Τ.Κουίκ, μιλώντας για τις αντιδράσεις στη συμφωνία για το Μακεδονικό. Μάλιστα εντύπωση προκάλεσε η αναφορά του ότι έχει «πάρα πολύ καλές και θετικές παραμέτρους για την Ελλάδα, μας κάνει λιμάνι σταθερότητα στα Βαλκάνια».

«Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον πατριωτισμό του Νίκου του Κοτζιά». Όπως ανέφερε ο κ. Κουίκ όμως «όταν κάνεις μια διαπραγμάτευση και η άλλη πλευρά σου πετάει στο τραπέζι ότι «αυτά τα έχεις αποδεχτεί.

Τα τετελεσμένα ήταν από προηγούμενες διαδικασίες». Τέλος ο υφυπουργός Εξωτερικών υποστήριξε ότι οι ρόλοι κράτους – Εκκλησίας πρέπει να είναι «διακριτοί», ενώ εκφράζοντας την προσωπική του άποψη είπε ότι «πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός κράτους Εκκλησίας».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications