12χρονη κοπέλα από το Όρεγκον  είδε στο δάσος έναν εξωγήινο και το ζωγράφισε !
12χρονη κοπέλα από το Όρεγκον  είδε στο δάσος έναν εξωγήινο και το ζωγράφισε !

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα NUFORC στις 21 Ιουνίου 2018, η οποία συλλέγει μαρτυρίες στις ΗΠΑ για ΑΤΙΑ, εξωγήινους και ανεξήγητα φαινόμενα.

Μία μαρτυρία είναι ένα 12χρονο κορίτσι, κάτοικος του Silec στο Όρεγκον. "Ήταν το βράδυ της 6ης Ιουνίου 2018, η οικογένειά της (η μητέρα της, η φίλη της μάνας της, η ίδια η κοπέλα και η μικρότερη αδελφή της) πήγαν στο δάσος της πόλης πάνω στα βουνά. Θέλαμε να βρούμε ένα συγκεκριμένο δέντρο από το οποίο φτιάχνεις τόξα.

Η φίλη της μητέρας μου βρήκε τα δέντρα που θα ήταν τέλεια για τόξα, και αρχίσαμε να κόβουμε τα κατάλληλα κλαδιά. Αφού κόψαμε αρκετά πήραμε το δρόμο για το σπίτι και κατεβήκαμε από το βουνό, κατά τη διάρκεια της διαδρομής είδαμε μια σπασμένη ελάτη,και σταματήσαμε για να πάρουμε μερικά κλαδιά για καυσόξυλα. Και τότε άκουσα ένα παράξενο μπουζζ, και αρχικά σκέφτηκα ότι ήταν απο τον κινητήρα του αυτοκίνητου.

Στη συνέχεια, όμως, από τη γωνία του ματιού μου, παρατήρησα ένα περίεργο πράγμα, το πιο περίεργο πράγμα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Ήταν ένας μικρός άνθρωπος 4-5 πόδια ύψος (120-150 cm), που στέκεται περίπου 100-120 πόδια (30-36 μ.). Το δέρμα του ήταν ανοιχτό γκρίζο και ήταν πολύ λεπτό.

Πρώτη φορά είδα τέτοιο πλάσμα. Το παρακολούθησα για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Γύριζα και το είπα στην μαμά και την φίλη της και είπαν "Εντάξει, ας δούμε τι ειναι". Ξανά γύρισαν εκεί που το έβλεπα και τότε είδα ότι αυτό το πλάσμα ήταν ακόμα εκεί, σκέφτηκα ότι μας παρακολουθούσε εξαιτίας του δέντρου. Φώναξα ξανά οτι το βλέπω στην μαμά μου και κινηθήκαμε προς την κατεύθυνση του και άρχισε να τρέχει πολύ γρήγορα που ήταν αδύνατο να τον ακολουθήσεις. Απίστευτα γρήγορα.

Κοντά στον σημείο που ηταν βρήκαμε μια γούνα που έμοιαζε με γούνα κουνελιού. Ήταν μια μαύρη γούνα με μια καφέ απόχρωση και μύριζε πολύ άσχημα. Στη συνέχεια, αναζητήσαμε ίχνη αυτού του πλάσματος αλλα δεν υπήρχαν πατημασιές πουθενά. Μετά από αυτό αποφασίσαμε να πάμε σπίτι.

Το κορίτσι επικοινώνησε με τον Αμερικανό ουφολόγο Ron Wright και έλαβε λεπτομερέστερες περιγραφές από αυτήν. Κατάφερε να μιλήσει για μισή ώρα με αυτό το κορίτσι στο τηλέφωνο και να κάνει μερικές ερωτήσεις:

"Πότε ακριβώς συνέβη αυτό εγκαίρως και πού ακριβώς;"
"Περίπου 19.30 μ.μ. 5 μίλια από Syletz κοντά στο δάσος στα νοτιοανατολικά του χωματόδρομου Ojalla Road."
- Πόσο μακριά ήταν αυτό το πλάσμα από εσάς και πώς ακριβώς έδειχνε;
Ήταν κάπου στα 100 πόδια (30 μέτρα). Στέκεται όρθιο, με ύψος 120-125 εκατοστά, ήταν πολύ αδύνατο ώστε φαινόντουσαν τα πλευρά του.

Το κεφάλι του ήταν μεγάλο με μεγάλα σκούρα μάτια. Δεν φορούσε ρούχα. Η μύτη του και τα αυτιά του δεν ήταν αισθητά, εκεί που έπρεπε να υπήρχε μύτη, υπήρχε μόνο ένα μικροσκοπικό σημάδι. "
"Πόση ώρα το παρατήρησες;"
"Περίπου 10 δευτερόλεπτα για πρώτη φορά,και 12 δευτερόλεπτα την δεύτερη ...

"Είδες η άκουσες τίποτα άλλο περίεργο";
Όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά, όλα τα πουλιά στο σημείο σώπασε με τη μία, και όταν έφυγε άρχισαν να κελαηδούν και πάλι .Πριν από την πρώτη παρατήρηση ακούστηκε ένα παράξενο βουητό, και διήρκεσε 20 δευτερόλεπτα, το ίδιο το πλάσμα έτρεχε εντελώς αθόρυβα και εξαιρετικά γρήγορα!

Είδατε το πλάσμα καθαρά; "Ναι, πώς στάθηκε και πόσο γρήγορα έτρεχε, ηταν πολύ κοκαλιάρικο και χωρίς ρούχα ..." ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications