Σάλος με αλυσίδα Fast Foοd: Αρουραίοι περπατούσαν πάνω στα μπέργκερ! (βίντεο)
Σάλος με αλυσίδα Fast Foοd: Αρουραίοι περπατούσαν πάνω στα μπέργκερ! (βίντεο)

Πολλές φορές υποψιαζόμαστε τι μπορεί να συμβεί πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες της κουζίνας ενός fast food, αλλά συνήθως αποφασίσουμε να μην το σκεφτόμαστε. Πράγμα απολύτως κατανοητό, αφού είναι πιθανόν να βρεθούμε αντιμέτωποι με το θέαμα που φιλοξένησε ένα υποκατάστημα της αλυσίδας Burger King στο Ντέλαγουερ των ΗΠΑ όπου έβαλε προσωρινό λουκέτο μετά από εμφάνιση αρουραίων μέσα… στις σακούλες με τα ψωμάκια!

«Μην πηγαίνετε στο Burger King στον αριθμό 22. Οι αρουραίοι τρέχουν ανάμεσα στα ψωμιά τους», έγραφε η Σαντέλ Τζόνσον, η οποία αποκάλυψε την ιστορία, σε ανάρτησή της στο facebook που περιείχε το επίμαχο βίντεο.

Ήταν λογικό και αναμενόμενο μετά από αυτό, η υπηρεσία Προστασίας του Πολίτη του Ντέλαγουερ να λάβει τα μέτρα της: άμεσο κλείσιμο του καταστήματος εξαιτίας «επικείμενου κινδύνου για την υγεία» που προκαλείται από «βρώμικες και ανθυγιεινές συνθήκες» έγραψαν στην έκθεσή τους.

Τελικά, η γνωστή εταιρία fast food ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου υποκαταστήματος και του είπε να ερευνήσει το θέμα και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την επίλυση του προβλήματος. Το κατάστημα ξανάνοιξε την Δευτέρα και θα περνάει από εβδομαδιαίους ελέγχους μέχρι να επιλυθεί τελείως το πρόβλημα.

Κι αν θες την άποψή μας, και πολύ φτηνά τη γλύτωσε!

Δείτε το επίμαχο βίντεο όπου οι αρουραίοι κάνουν πάρτυ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications