ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ...?
ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ...?

Σε συνάντηση του αντιπροέδρου της νέας ιταλικής κυβέρνησης κι υπουργού εργασίας Di Maio με την Frontex, για τις ροές εκατοντάδων χιλιάδων λαθραίων μεταναστών στην Ιταλίας

Αποκαλύφθηκε η συμφωνία της προηγούμενης κυβέρνησης με "αντίτιμο 80 ευρώ το κεφάλι"...

Ο υπουργός τονίζει: "Είναι ντροπή... ξεπούλησαν τα λιμάνια για τις οικονομικές ενισχύσεις και τις χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ..."Η Ιταλία πλέον δείχνει τον δρόμο, καθώς αντιδρά σφόδρα στο σχέδιο εθνολογικής αλλοίωσης, που υλοποιείται από το 2015 από συγκεκριμένα κέντρα με συγκεκριμένο στόχο , εισάγοντας χιλιάδες μουσουλμάνους μετανάστες σε μεγάλους αριθμούς μέσα σε χριστιανικές κοινωνίες

Ο Ιταλός πρωθυπουργός διαμήνυσε σε Γερμανούς , Γάλλους και λοιπούς τα αυτονόητα σχετικά με την πολιτική αυτή , την ανεξέλεγκτη ροή μεταναστών και τα πλείστα προβλήματα, αλλά φοβόμαστε ότι απάντηση δεν θα δοθεί από κανέναν διότι ο καθένα εδώ και μεγάλο διάστημα με προεξάρχοντες τους Γερμανούς, όλοι τους κοιτούν μόνο τα συμφέροντα τους.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός είναι μόνο η αρχή διότι η «αλλοπρόσαλλη» πολιτική του κονκλαβίου των Βρυξελλών θα αλλάξει τον πολιτικό χάρτη σε ολόκληρη την Ευρώπη άρδην μέσα ελάχιστα χρόνια.Τα προβλήματα πλέον των Ευρωπαίων πολιτών είναι φανερά και δυσεπίλυτα , ανεργία , φτώχεια, εγκληματικότητα, ρατσισμός, βία κά. και όλα είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της ΕΕ εδώ και 20 χρόνια.

Ο Conte απαντώντας στις ανησυχίες σχετικά με ξενοφοβική ρητορική του πολιτικού συνδέσμου του , επιμένει ότι η κυβέρνηση του «δεν είναι ρατσιστές» και αποδέχεται τις ευθύνες του στο θέμα της υποδοχής και της ενσωμάτωσης των νόμιμων προσφύγων .

Αλλά ο ίδιος τόνισε ότι η υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αναλάβει ένα μεγάλο βάρος της υποδοχής των προσφύγων, καθώς και της διαπραγμάτευσης με τις χώρες καταγωγής των μεταναστών, βοηθώντας την επαναπροώθηση τους πίσω όλων αυτών που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για άσυλο.

Ο κ. Conte ζήτησε επίσης την «υποχρεωτική» και «αυτόματη» ανακατανομή των εγκριθέντων ασύλου στα κράτη μέλη της ΕΕ , και αφορούν όσους τις αιτήσεις επεξεργάστηκαν οι ιταλικές αρχές .Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες, οι χώρες όπου οι μετανάστες πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις ασύλου, είναι η Ιταλία, η Ελλάδα και η Ισπανία που είναι τα κύρια σημεία εισόδου στην Ευρώπη.

Με λίγα λόγια ο Ιταλός πρωθυπουργός διαμήνυσε σε Γερμανούς , Γάλλους και λοιπούς τα αυτονόητα σχετικά με την πολιτική αυτή , την ανεξέλεγκτη ροή μεταναστών και τα πλείστα προβλήματα, αλλά φοβόμαστε ότι απάντηση δεν θα δοθεί από κανέναν διότι ο καθένα εδώ και μεγάλο διάστημα με προεξάρχοντες τους Γερμανούς, όλοι τους κοιτούν μόνο τα συμφέροντα τους.

Δείτε σε βίντεο την εκπληκτική του ομιλία:

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications