Ρομά έκλεισαν τον δρόμο στην Αμφισσα ζητώντας την σύλληψη του δολοφόνου της 13χρονης
Ρομά έκλεισαν τον δρόμο στην Αμφισσα ζητώντας την σύλληψη του δολοφόνου της 13χρονης

Επεισόδια την τετάρτη στην Άμφισσα. Οι συγκεντρωμένοι Ρομά μετά το νεκροταφείο βγήκαν στον δρόμο και τον έχουν κλείσει, καίγοντας μάλιστα και λάστιχα.

Αμέσως μετά την κηδεία της 13χρονης οι συγκεντρωμένοι βγήκαν στον δρόμο και τον απέκλεισαν τονίζοντας πως δεν πρόκειται να φύγουν αν δεν συλληφθεί ο δράστης της δολοφονίας.

Θυμίζουμε ότι στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 40χρονος Αλβανός, ο ποίος κατηγορείται για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία της 13χρονης στην Αμφισσα. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τον άνδρα ο οποίος είχε πάει στον καταυλισμό μαζί με τον 34χρονο δράστη και αμέσως μετά τον πυροβολισμό, τράπηκαν σε φυγή.

Τραγική ειρωνεία ότι ο θάνατος του κοριτσιού έρχεται ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του 11χρονου, Μάριου Σουλούκου, στις 8 Ιουνίου 2017, από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταθέσει οι συγγενείς της ανήλικης Ρομά που έχασε τη ζωή της, αφορμή για τον τσακωμό των Ρομά με τον επιχειρηματία ήταν η… προτεραιότητα στο δρόμο μέσα στον καταυλισμό!

Οπως αναφέρουν χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές, ο ιδιοκτήτης κρεοπωλείου κινούταν με το όχημά του μέσα στον καταυλισμό το απόγευμα της Δευτέρας, με κατεύθυνση το στάβλο του. Ωστόσο, άτομα Ρομά ήταν στη μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα -όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι- να προκληθεί ένταση ανάμεσά τους, η οποία οδήγησε σε χειροδικίες. Ο επιχειρηματίας έφυγε από το σημείο, αλλά γύρισε πίσω με μία… καραμπίνα.

Τότε άρχισε να πυροβολεί στα… τυφλά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει ένα άτυχο κορίτσι στο κεφάλι, ενώ ακόμη ένας Ρομά τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι. Η 13χρονη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της πόλης όπου μεταφέρθηκε άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης στη συνέχεια διέφυγε και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του. «Είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί, να συλληφθεί και να πει τη δική του εκδοχή για το τι ακριβώς έγινε και άρχισε να πυροβολεί κατ’ αυτόν τον τρόπο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η 13χρονη κοπέλα», λένε στον «Ε.Τ.» αστυνομικές πηγές, ξεκαθαρίζοντας πως πιθανότερο σενάριο είναι να έχει βρει καταφύγιο σε κάποιο κοντινό βουνό.Ελεύθερος Τύπος

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications