Καιρός για μπάνιο την Πέμπτη – Που θα «χτυπήσει» 35αρια
Καιρός για μπάνιο την Πέμπτη – Που θα «χτυπήσει» 35αρια

Καλός και ζεστός ο καιρός την Πέμπτη σε ολόκληρη τη χώρα.

Λίγες νεφώσεις θα υπάρχουν κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας, με πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες να σημειώνονται στα βόρεια και στα υπόλοιπα κεντρικά ορεινά τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα.
Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 12 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά και σποραδικές βροχές. Το θερμόμετρο από 19 έως 32 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, καλός καιρός με λίγα σύννεφα και στα ορεινά της Ηπείρου τοπικές μπόρες, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 33 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός και ο υδράργυρος από 12 έως 34 βαθμούς.
Στα Κύθηρα, ήλιος και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 33 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και στα βόρεια ορεινά πιθανές βροχές. Ο υδράργυρος από 17 έως 35 βαθμούς.
Στην Αττική, καλοκαιρία, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications