Φωτογραφία με 4 υπερφυσικές φιγούρες στα σύννεφα κατά τη διάρκεια μιας πτήσης προς το Λονδίνο!
Φωτογραφία με 4 υπερφυσικές φιγούρες στα σύννεφα κατά τη διάρκεια μιας πτήσης προς το Λονδίνο!

Ένας από τους επιβάτες είδε κάτι παράξενο έξω από το παράθυρο,σε ένα επιβατικό αεροπλάνο, το οποίο είχε αφήσει τη Βαρσοβία για το Λονδίνο, πολλά σκοτεινά αντικείμενα με τη μορφή σωλήνων στα σύννεφα. Ο μάρτυρας φωτογραφήθηκε αμέσως αυτές τις ανωμαλίες και ανέφερε τις μαρτυρίες και τις εικόνες του στο αμερικανικό δίκτυο MUFON.

MUFON
Είναι ήδη σε ερευνά η υπόθεση 82114. Παρακάτω τι λέει ο μάρτυρας που έβγαλε τις φωτογραφίες: Πετούσα από τη Βαρσοβία στο Λονδίνο, κοιτάζοντας από το παράθυρο προς τα αριστερά, είδα αυτές τις σκοτεινές και λεπτές μορφές στη μέση ενός σύννεφου.

Δεν ήταν η κορφή κάποιου κτηρίου
Επειδή ήμασταν πολύ ψηλά, στην αρχή σκέφτηκα ότι ίσως ήταν μικροί ανεμοστρόβιλοι. Υπήρχαν 4 φιγούρες στον αριθμό : 2 ψηλές και 2 ελαφρώς πιο κοντές. Ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους και δεν κινήθηκαν καθόλου. Ήταν σκοτεινές, είχαν ένα παχύ άνω σώμα και ένα λεπτότερο προς τα κάτω. Ένα από αυτα φαίνεται να είχε φτερά(!).

Ήμουν έκπληκτος για το πώς εμφανίστηκαν σε ένα σύννεφο. Πήρα φωτογραφίες για να τα δείξω στους γονείς μου και τον αδερφό μου και δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Ήμουν επίσης ενθουσιασμένος γιατί δεν είχα ξανά δει ποτέ κάτι τέτοιο πριν.

Μετά το αεροπλάνο πήγε πιο μακριά, εξαφανίστηκαν από τα μάτια μου. Οι εικόνες έχουν προκαλέσει πολλά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα, οι σκεπτικιστές πιστεύουν ότι είναι στήλες συμπύκνωσης καπνού ενός σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, όπου το αεροσκάφος πέρασε από πάνω.

Ορισμένοι σχολιάζουν ότι στο πάνω μέρος μιας από αυτές τις φιγούρες υπάρχει μια φωτεινότητα σαν να έλαμπε η φιγούρα απο τον ήλιο, σαν να ήταν από μέταλλο. Εκτός από ότι αν ήταν "σωλήνες" καπνού ενός πιθανού πυρηνικού εργοστασίου, τα σύννεφα θα πρέπει να είναι πολύ χαμηλά, δεν φτάνει τόσο ψηλά ο καπνός από ένα εργοστάσιο! έτσι έχει αποκλείσει τη θεωρία ότι ήταν καπνός από κάποιο εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας ή ηλεκτρισμού.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications