Συνεχίζουν να αυξάνουν το κατηγορητήριο εις βάρος του Μπαρμπαρούση
Συνεχίζουν να αυξάνουν το κατηγορητήριο εις βάρος του Μπαρμπαρούση

Όσο ο βουλευτής παραμένει κρυμμένος από τις αρχές, και δεν παραδίνεται, τόσο προστίθενται ποινές στην ήδη επιβαρυμένη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του.

Εκτός από την εσχάτη προδοσία, τώρα κατηγορείται και για επικίνδυνη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της καταδίωξης του από την αστυνομία και τις πράξεις που έκανε για να διαφύγει.

Με εντολή του ίδιου του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, έχουν κληθεί να καταθέσουν όλοι οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση, από το Αντίρριο προς το Αγρίνιο, όπου ο Μπαρμπαρούσης ξέφυγε με σοβαρό κίνδυνο να προκαλέσει ατύχημα, προκειμένου να μη συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όπως έχει ζητηθεί από τις δικαστικές αρχές, μετά την άσκηση δίωξης, για όσα είπε χτες το πρωί στη Βουλή.

Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ο αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας βιογραφικό:

Κατατάχθηκε στο Σώμα της πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής, το έτος 1981 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, το έτος 1986. Είναι πτυχιούχος της Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας Αθηνών (1988).

Παρακολούθησε το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών της Αστυνομικής Ακαδημίας (1999). Κατά το Ακαδημαϊκό έτος 2001-2002 παρακολούθησε, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το πρόγραμμα «Διοίκηση - Διαχείριση Ασφαλιστικών Οργανισμών», του οποίου είναι κάτοχος πιστοποιητικού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης . Φοίτησε στη Σχολή Εθνικής Ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το εκπαιδευτικό έτος 2004 - 2005. Υπηρέτησε ως Αξιωματικός σε μάχιμες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε Υπηρεσίες Τάξης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και ως Επιτελής στη Διεύθυνση Οργάνωσης - Νομοθεσίας, του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Από το έτος 2001 έως το έτος 2008 υπηρέτησε στο Ταμείο Αρωγής Αστυνομικών, ως Υποδιευθυντής και Διευθυντής του Ταμείου.

Από το έτος 2009, που προήχθη στο βαθμό του Ταξιάρχου και εν συνεχεία ως Υποστράτηγος διετέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ενοποιημένου ασφαλιστικού φορέα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. Τον Ιούλιο του 2012, ως Υποστράτηγος τοποθετήθηκε Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομικοτεχνικών και Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.Την 23/9/2013 τοποθετήθηκε στη θέση του Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.Την 23/10/2013 προήχθη στο βαθμό του Αντιστρατήγου.

Την 5/3/2015 τοποθετήθηκε στη θέση του Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.https://www.protothema.gr/greece/article/553774/neos-arhigos-tis-ellinikis-astunomias-o-adistratigos-konstadinos-tsouvalas/

Όπως ορθά σχολίασαν κάποιοι:

Είμαστε με τα καλά μας; Τα τελευταία είκοσι χρόνια ο άνθρωπος έχει υπηρετήσει σε γραφεία! Πότε στις συντάξεις, πότε στο επιτελείο, μια ζωή σε οικονομικές υπηρεσίες, και τον βάλανε αρχηγό; Καμία σχέση με επιχειρησιακά πόστα! Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας με δαύτους! Το επόμενο βήμα είναι να βάλουν αρχηγό ΓΕΑ κανέναν διοικητικό ή ΣΜΑτζή!

ρεαλιστής 16/02/2016, 17:55 Σωστά τα λες, αλλά οι πολιτικοί θέλουν πειθήνια όργανα και όχι ικανούς αξιωματικούς.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications