Οι απίστευτες δηλώσεις της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: «Συγγνώμη που είμαι τόσο πλούσια και όμορφη»
Οι απίστευτες δηλώσεις της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: «Συγγνώμη που είμαι τόσο πλούσια και όμορφη»

Επίσης, ξεκαθάρισε πως βαρέθηκε να είναι ταπεινή
Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έδωσε συνέντευξη στην Daily Mirror και οι δηλώσεις που έκανε πραγματικά αποτελούν έκπληξη. Η ηθοποιός, σχεδόν ξεσπά λέγοντας πως τόσα χρόνια παρέμενε ταπεινή και πια δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη για τη φήμη της, τα χρήματά της ή την άψογη εμφάνισή της.

Η Κάθριν που είναι παντρεμένη με τον Μάικλ Ντάγκλας, γεννήθηκε στην Ουαλία από μια οικογένεια εργατικής τάξης αλλά κατάφερε να αποκτήσει μια περιουσία ύψους 230 εκατομμυρίων ευρώ. Μιλώντας στην Daily Mirror, έκανε σαφές πως η ταπεινότητα της ανήκει στο παρελθόν.

«Έπαψα να είμαι πλέον ταπεινή. Κουράστηκα να είμαι ταπεινή.Κουράστηκα» είπε και πρόσθεσε: «Συγγνώμη που είμαι τόσο πλούσια, συγγνώμη που είμαι παντρεμένη με έναν κινηματογραφικό αστέρα, συγγνώμη που δεν είμαι τόσο χάλια. Τέλος οι συγγνώμες.

Αρκετά. Το μόνο που είναι σημαντικό για μένα είναι η δουλειά μου. Αυτό είναι που αγαπώ και η υπόλοιπη ζωή μου είναι γεμάτη χαρά γιατί έχω δύο όμορφα παιδιά και έναν υγιή, ευτυχισμένο σύζυγο. Όλα είναι καλά, και δεν πρόκειται να είμαι πλέον ταπεινή γι’ αυτό».

Η 48χρονη ηθοποιός έχει δύο παιδιά με τον Ντάγκλας – τον 17χρονο Ντίλαν και την 15χρονη Κάρις και πιστεύει ότι θα ακολουθήσουν την οικογένεια στη βιομηχανία του θεάματος. Όπως δήλωσε στην Mirror: «Έχω δύο παιδιά που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί και είμαι τόσο περήφανη. Δεν έχει σχέση με τη φήμη γι’αυτά. Έχουν ανατραφεί μέσα σε διάσημους ανθρώπους.

Ξέρουν πως είναι αυτό. Θέλουν να ασχοληθούν με αυτό, γιατί το αγαπούν. Και νιώθω τόσο περήφανη γι’ αυτά. Καταλαβαίνουν ότι δεν είναι μια γρήγορη λύση. Είναι πολύ καλά παιδιά».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications