Καίτη Γαρμπή για Athens Pride: Μια κραυγή διαμαρτυρίας των LGBT!!!
Καίτη Γαρμπή για Athens Pride: Μια κραυγή διαμαρτυρίας των LGBT που ακόμα στερούνται Δικαιώματα που είναι τόσο αυτονόητα

Πολύ μένος απο την Καίτη Γαρμπή τώρα στα γεράματα!ούτε αριστερός να τα έλεγε αυτά! δεν ξέρεις δεν ερευνάς? ότι βάζουν διάσημα πρόσωπα για να χειραγωγούν την μάζα? .

Με μια ηχηρή ανάρτηση η Καίτη Γαρμπή διεμήνυσε με υπέροχο τρόπο τη στήριξή της στο Athens Pride, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο και παράλληλα έδωσε μια αποστομωτική απάντηση σε όσους ισχυρίζονταν ότι το Athens Pride είναι απλά μια γιορτή.

«Τα διάφορα pride που γίνονται σ’ όλο τον κόσμο κάθε Ιούνιο, δεν είναι ξεκάρφωτες ευκαιρίες για μια πολύχρωμη υπερηφάνεια μέσα σε πολύχρωμα ρούχα.
Είναι φόρος τιμής σε μια σημαντική επέτειο», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Όλο το μήνυμα της τραγουδίστριας

«Τα διάφορα pride που γίνονται σ’ όλο τον κόσμο κάθε Ιούνιο, δεν είναι ξεκάρφωτες ευκαιρίες για μια πολύχρωμη υπερηφάνεια μέσα σε πολύχρωμα ρούχα.

Είναι φόρος τιμής σε μια σημαντική επέτειο.
Είναι μια μέρα μνήμης για τη στιγμή που γέννησε το κίνημα των g@y δικαιωμάτων ένα πρωί στις 28 Ιούνη 1969 σ ένα γκέι μπαρ, το Stonewall inn στη Ν.Υορκη.
Είναι μια κραυγή διαμαρτυρίας των LGBT που ακόμα στερούνται τα Δικαιώματα που είναι τόσο αυτονόητα για τον κάθε ετεροφυλόφιλο από μας.

Είναι η κόντρα στη ρατσιστική βία και στη ντροπή, στην απαξίωση και στο χλευασμό, σ όλα αυτά που τους δημιουργούν φόβο και τους ωθούν να ζουν οι περισσότεροι μέσα στο ψέμα και την καταπίεση με συνέπειες σοβαρές για τη ζωή τους.
Οι νόμοι επιτρέπουν σε όλους να ζούν και να διαδηλώνουν!!!
Οποιοσδήποτε νιώθει πως αδικείται, οποιοσδήποτε διεκδικεί, έχει το νομικό και ηθικό δικαίωμα να βγαίνει στο δρόμο με πανό, με πλακάτ, με σημαίες.

Και με τη σημαία της Ελλάδας, και
με τη σημαία του ουράνιου τόξου και με σημαία του μια φούστα…», το μήνυμα της Καίτης Γαρμπή στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Αν δεν κάνω λάθος έχει ένα αγοράκι που τώρα θα είναι κάπου γύρω στα 20; δεν ξέρω ακριβώς...
Θα ήθελε να δει το παιδί της αλά τζέϊσον - αντιγόνη; Να δούμε μετά πόση περηφάνια θα έχει...

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications