Άρχισαν Συναντήσεις Εξωγήινων με Αξιωματικούς των ΗΠΑ
Άρχισαν Συναντήσεις Εξωγήινων με Αξιωματικούς των ΗΠΑ

Ο Δρ Michael Salla είναι παγκόσμια ένας διάσημος μελετητής, ειδικός στην διεθνή πολιτική και εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Παράλληλα, είναι ιδιαίτερα γνωστός για μελέτες και διαδικασίες που σχετίζονται με την εξωγήινη ζωή.
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Salla είναι τώρα πεπεισμένος, βάσει πρόσφατων πληροφοριών οι οποίες προέρχονται από διαρροές, ότι λαμβάνουν χώρα σε προσωπικό επίπεδο, επαφές μεταξύ όντων από άλλους πλανήτες και υψηλόβαθμων του ναυτικού και του στρατού των ΗΠΑ. Αυτές οι επαφές αποτελούν ένα προκαταρκτικό βήμα για το μέλλον των σχέσεων τόσο ανάμεσα στις εξωγήινες φυλές και την ανθρωπότητα, αλλά και μεταξύ των εξουσιών που κυβερνούν τους ανθρώπους.

Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται ο Michael Salla, ανάμεσα στις αλλοδαπές φυλές συγκαταλέγονται οι Ερπετοειδείς (Reptilians) καθώς και φυλές των οποίων ο τρόπος ζωής βασίζεται στο πυρίτιο.

Οι φυλές αυτές φαίνεται να παρακολουθούν τη Γη και την ανθρωπότητα εδώ και ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ διαδίδεται ότι προς το παρόν συμμετέχουν στη δημιουργία ενός νέου είδους υβριδικού ανθρώπου που προορίζεται να τοποθετηθεί στη Γη για ένα νέο είδος ανθρώπων στο εγγύς μέλλον.

Οι εξωγήινοι που πολλοί τους ονομάζουν και «Ελεγκτές» ή «Παρατηρητές» έχουν εξελιχθεί πολύ στον τομέα της τεχνολογίας ενώ έχουν και πολύ μεγάλη γνώση της ανθρώπινης ψυχολογίας. Ωστόσο, φαίνεται να είναι σαφές ότι δεν έχουν εξελιχθεί καθόλου πνευματικά. Λέγεται ότι οι φυλές Mantis και Ερπετοειδών δουλεύουν μαζί, αλλά και ότι η κάθε μία έχει και το δικό της ξεχωριστό πρόγραμμα. Οι Γκρίζοι (Greys) αποτελούν το εργατικό δυναμικό, αλλά δεν εκτιμώνται, ούτε από τους Mantis ούτε από τα Ερπετοειδή.

Μια άλλη πηγή αναφέρει ότι μεταξύ αυτών των εξωγήινων υπάρχει επίσης μία φυλή που ονομάζεται «Ebens», μερικοί από τους οποίους προέρχονται από το αστρικό σύστημα Zeta Reticuli, ο οποίος είναι γνωστός ως ο πλανήτης των «Greys».

Ο Michael Salla ισχυρίζεται ότι οι πηγές είναι αξιόπιστες (ναύαρχοι κλπ) και ότι όλες αυτές οι «επαφές» συμβαίνουν ήδη εδώ και ένα χρόνο. Οι ομοιότητες σε αυτές τις ανεξάρτητες αναφορές τον οδηγούν στο συμπέρασμα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα μυστικό πρόγραμμα συναντήσεων που περιλαμβάνει ανώτερους στρατιωτικούς αξιωματικούς τόσο του ναυτικού όσο και του αμερικανικού στρατού.

Μέσα σε όλες αυτές τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως, οι πηγές αποκαλύπτουν την ύπαρξη μιας σειράς συναντήσεων στο ΟΗΕ όπου συζητήθηκαν τα UFO και η εξωγήινη ζωή.

Μία άλλη πηγή που επίσης δεν κατονομάζεται, φαίνεται να υποστήριξε πρόσφατα ότι έλαβε χώρα μια συνάντηση μεταξύ αξιωματούχων και εξωγήινων στο Akau, ένα από τα δύο τεχνητά νησιά στο σύμπλεγμα Johnston Atoll, όπου διεξάγονται πυρηνικές δοκιμές και καταστροφές χημικών και βιολογικών όπλων.

Στο Akau υποστηρίζεται ότι υπήρχαν εκπρόσωποι των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ρωσίας, της Κίνας και του Βατικανού, τουλάχιστον.Όλα αυτά φαίνεται να σχετίζονται με το μυστικό «Πρόγραμμα Serpo», το οποίο ακολουθούν πολλές θεωρίες ανάμεσα σε μυθοπλασίες και πραγματικά γεγονότα αλλά και αρκετή σκόπιμη παραπληροφόρηση.

Μπορεί όλα αυτά να φαντάζουν κάπως απίθανα έως αποκυήματα φαντασίας, αλλά για τον Michael Salla, οι συναντήσεις με τους εξωγήινους και τους ανώτατους αξιωματικούς είναι πραγματικές και εξακολουθεί να πιστεύει ότι η αποκάλυψή τους στην ανθρωπότητα είναι πολύ κοντά.
Δείτε και το σχετικό video: Face-to-face meetings are being held between US officials and Extraterrestrial Races
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Δείτε και ένα παλαιότερο βίντεο με τον Salla όπου αναφέρεται ότι βρισκόμαστε στη μέση ενός πολέμου μεταξύ δύο εξωγήινων φυλών και ότι πέραν αυτού υπάρχει ένα δίκτυο παγκόσμιας παιδεραστίας που προωθούνται από τους Δρακονιανούς για να εκβιάζουν κορυφαίους πολιτικούς:

www.diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications