8 Ιουν 2018

Η στιγμή που η Αλίκη Βουγιουκλάκη κατέρρευσε στο σπίτι της στον Θεολόγο [βίντεο]

Η στιγμή που η Αλίκη Βουγιουκλάκη κατέρρευσε στο σπίτι της στον Θεολόγο [βίντεο]

Ο Θεολόγος, εκεί όπου βρισκόταν το εξοχικό της, ήταν το καταφύγιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη μέχρι το τέλος της ζωής της.

Εκεί, η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου περνούσε τα καλοκαίρια της, φορώντας μαγιό, παρέο και πάντα ένα μεγάλο καπέλο. Το σπίτι ήταν ανοικτό για τους επισκέπτες και μεταξύ άλλων είχαν φιλοξενηθεί η Νόρα Βαλσάμη και ο Ερρίκος Ανδρέου, η Ζωή Λάσκαρη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Στο συγκεκριμένο σπίτι, η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ζήσει μία και μοναδική πικρή στιγμή, όπως αποκαλύπτει αφιέρωμα που ετοίμασε για την εκπομπή«Ελένη», η Κάλλια Καστάνη.

Η δημοσιογράφος αναφέρει: «Ήταν το 1975, την άνοιξη. Είχε μόλις χωρίσει με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και η σχέση τους ισορροπούσε σε τεντωμένο σχοινί. Η Αλίκη είχε κανονίσει με τον Κλεισθένη, τον φωτογράφο και φίλο της, να ποζάρει στον Θεολόγο για ένα εξώφυλλο. Φτάνοντας όμως μέχρι εκεί, ανακάλυψε ότι ο Παπαμιχαήλ είχε αδειάσει το σπίτι παίρνοντας σχεδόν όλα της τα έπιπλα και τα προσωπικά αντικείμενα. Κατέρρευσε…

Εκείνο το απόγευμα ο Κλεισθένης έκανε ένα μόνο κλικ. Όχι την star Βουγιουκλάκη, την Αλίκη γυναίκα που τηλεφωνούσε κλαίγοντας στην αστυνομία. Μια σπάνια φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα χρόνια μετά τον θάνατό της».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Η στιγμή που η Αλίκη Βουγιουκλάκη κατέρρευσε στο σπίτι της στον Θεολόγο [βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications