Η στιγμή που η Αλίκη Βουγιουκλάκη κατέρρευσε στο σπίτι της στον Θεολόγο [βίντεο]
Η στιγμή που η Αλίκη Βουγιουκλάκη κατέρρευσε στο σπίτι της στον Θεολόγο [βίντεο]

Ο Θεολόγος, εκεί όπου βρισκόταν το εξοχικό της, ήταν το καταφύγιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη μέχρι το τέλος της ζωής της.

Εκεί, η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου περνούσε τα καλοκαίρια της, φορώντας μαγιό, παρέο και πάντα ένα μεγάλο καπέλο. Το σπίτι ήταν ανοικτό για τους επισκέπτες και μεταξύ άλλων είχαν φιλοξενηθεί η Νόρα Βαλσάμη και ο Ερρίκος Ανδρέου, η Ζωή Λάσκαρη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Στο συγκεκριμένο σπίτι, η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ζήσει μία και μοναδική πικρή στιγμή, όπως αποκαλύπτει αφιέρωμα που ετοίμασε για την εκπομπή«Ελένη», η Κάλλια Καστάνη.

Η δημοσιογράφος αναφέρει: «Ήταν το 1975, την άνοιξη. Είχε μόλις χωρίσει με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και η σχέση τους ισορροπούσε σε τεντωμένο σχοινί. Η Αλίκη είχε κανονίσει με τον Κλεισθένη, τον φωτογράφο και φίλο της, να ποζάρει στον Θεολόγο για ένα εξώφυλλο. Φτάνοντας όμως μέχρι εκεί, ανακάλυψε ότι ο Παπαμιχαήλ είχε αδειάσει το σπίτι παίρνοντας σχεδόν όλα της τα έπιπλα και τα προσωπικά αντικείμενα. Κατέρρευσε…

Εκείνο το απόγευμα ο Κλεισθένης έκανε ένα μόνο κλικ. Όχι την star Βουγιουκλάκη, την Αλίκη γυναίκα που τηλεφωνούσε κλαίγοντας στην αστυνομία. Μια σπάνια φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα χρόνια μετά τον θάνατό της».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications