Εκατοντάδες άνθρωποι εξαφανίζονται μυστηριωδώς σε δάση και πάρκα σε όλο τον κόσμο. Τι συμβαίνει;;; (βίντεο)
Εκατοντάδες άνθρωποι εξαφανίζονται μυστηριωδώς σε δάση και πάρκα σε όλο τον κόσμο. Τι συμβαίνει;;; (βίντεο)

Το μυστήριο της εξαφάνισης εκατοντάδων ανθρώπων σε εθνικά πάρκα και δάση είναι δυνατόν να συνδέεται με την ύπαρξη ενός παράξενου και εξαιρετικά ασυνήθιστου αρπακτικού, το οποίο ζει σε ολόκληρο τον κόσμο και είναι σε θέση να εξουδετερώσει κάποιον μέσα σε μια στιγμή.

Άνθρωποι έχουν εξαφανιστεί στα Καρπάθια Όρη της Ρουμανίας, στο βουνό Kailash στο Θιβέτ, στο πέτρινο δάσος του Περού (Markawasi), καθώς και σε εθνικά πάρκα και δάση στις ΗΠΑ.Ο Ντέιβιντ Παυλίδης, ένας πρώην αστυνομικός, ξεκίνησε μία έρευνα για τις εκατοντάδες εξαφανίσεις ανθρώπων σε εθνικά πάρκα και δάση στις ΗΠΑ.

Αυτά που ανακάλυψε ήταν συγκλονιστικά. Αν και αρχικά ο Οργανισμός που διαχειρίζεται τα Εθνικά Πάρκα του είχε απαντήσει ότι δεν κρατάει αρχεία με τις εξαφανίσεις, όταν ο Παυλίδης τους πίεσε, του απάντησαν ότι μπορούν να του δώσουν έναν κατάλογο όλων των αγνοουμένων, αλλά θα του κόστιζε 1,4 εκατομμύρια δολάρια.

Ο πρώην αστυνομικός, ο οποίος ξεκίνησε να φτιάχνει μια δική του λίστα, ανακάλυψε ότι υπήρχαν 30 περίπου τοποθεσίες, στις οποίες είχαν σημειωθεί οι περισσότερες εξαφανίσεις. Παρατήρησε επίσης ότι οι εξαφανίσεις συνέβαιναν ακριβώς «κάτω από τη μύτη» άλλων ανθρώπων που βρίσκονταν στην περιοχή. Οι αγνοούμενοι εξαφανίζονταν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, ενώ τα ρούχα τους εντοπίζονταν αργότερα τακτοποιημένα και διπλωμένα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications