Γερμανική Βουλή αριστεροί υποκριτές  : Δεν σεβάστηκαν τη μνήμη 14χρονης που δολοφονήθηκε από Ιρακινό
Γερμανική Βουλή αριστεροί υποκριτές  : Δεν σεβάστηκαν τη μνήμη 14χρονης που δολοφονήθηκε από Ιρακινό

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η στάση της αντιπροέδρου του γερμανικού κοινοβουλίου Claudia Roth η οποία αρνήθηκε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για το τελευταίο θύμα της μεταναστευτικής κρίσης που πλήττει τη χώρα.

Πρόκειται για την Susanna F. ετών 14 η οποία βιάστηκε και στη συνέχεια δολοφονήθηκε από τον Ιρακινό Ali Bashar στις 23 Μαΐου.Ο βουλευτής του κόμματος AfD Thomas Seitz ζήτησε από το βήμα της Βουλής την τήρηση ενός λεπτού σιγής για την 14χρονη πλην όμως μετά την παρέμβαση της αντιπροέδρου μόνο οι βουλευτές του AfD στάθηκαν σιωπηλοί.

Η αντιπρόεδρος και απευθυνόμενη στον βουλευτή του είπε: «Αυτό δεν περιλαμβάνεται στο θέμα της συζήτησης σήμερα. Παρακαλώ κατεβείτε από το βήμα».

Η 14χρονη Susanna βιάστηκε, βασανίστηκε και στη συνέχεια δολοφονήθηκε από τον Ιρακινό «πρόσφυγα» ο οποίος μετά την απεχθή πράξη του διέφυγε μαζί με την οικογένειά του (γυναίκα και 6 παιδιά) στο Ιράκ και έκτοτε αναζητείται από τις γερμανικές Αρχές.

Τώρα πως έχει βουλή μια χώρα που ειναι υπό κατοχή απο το 1945 έως το 2099 και ακόμα δεν έχει υπογράψει λήξη του πόλεμου 70 χρονιά μετά? οι αριστεροι ψευδο-δημοσιογράφοι και μασόνοι στο ελλαδιστάν δεν τα ξερουν αυτα που επι χρονιά έλεγαν οτι οι κακοί ναζι επιβάλουν μετρά στην Ελλάδα υποκριτικά? τα ξερουν! όπως ξέρουν οτι και εκεί σε θέσεις κλειδιά ειναι όμοιοι τους!άλλα έχουν να κάνουν με ένα λαό που δεν καταλαβαίνει τίποτα στην πλειοψηφία του, γιαυτό έχουν σε πρωτες θέσεις σελίδες αριστερών, μάλιστα πολλοι ανεγκέφαλοι ουγκα ουγκα "δήθεν απόγονοι των αρχαίων" νομιζουν ότι η Γερμανία και η λεγόμενη ευρωπαϊκή ένωση ειναι ναζιστική!απο εκεί να καταλάβουν όσοι λογικοί έχουν απομείνει για τι ηλίθιο λαό μιλάμε αναμενόμενο να έβγαζαν κομμουνιστες πάλι μετά το ΠΑΣΟΚ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications