Πως ο Breivik υμνητής του Φιντέλ Κάστρο και δικός τους που αλλαξοπίστησε  μετατράπηκε σε ναζι!!
Πως ένας υμνητής του Φιντέλ Κάστρο και δικός τους που αλλαξοπίστησε   μετατράπηκε σε ναζι!!

Ο Breivik ανέφερε τον μαρξιστικό ηγέτη Φιντέλ Κάστρο, ο οποίος κυβέρνησε την Κούβα για περισσότερο από μισό αιώνα: «Ξεκίνησε την επανάσταση με 82 άνδρες. Αν έπρεπε να το κάνω ξανά, θα το έκανα με 10 ή 15 άτομα με απόλυτη πίστη. Δεν έχει σημασία πόσοι είστε αν έχετε πίστη θα πετύχετε». Ο Castro αντιπροσωπεύει μια βίαιη κομμουνιστική μαρξιστική και ολοκληρωτική ιδεολογία.

Αλλά παρόλο αυτά, δεν έχει κατηγορηθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης οτι ηταν κομμουνιστής!! αντί αυτού τον περιέγραψαν ως ναζι!

Στις 23 Απριλίου 2012, κατά τη διάρκεια της δίκης στο Όσλο, ο Breivik συγκρίθηκε με τους μαρξιστές μαχητές και τους επαναστάτες σοσιαλιστές Φιντέλ Κάστρο και Ερνέστο "Τσε" Γκεβάρα.

Όταν ο Μπρέιβικ χαιρέτισε το δικαστήριο αρκετές φορές με σφιγμένη γροθιά των κομμουνιστών, χωρίς να αναφέρουν ότι την ίδια χειρονομία έχει ο Χούγκο Τσάβες στη Λατινική Αμερική, ο μαρξιστής τρομοκράτης Κάρλος Τσακάλ και όλοι οι αριστεροί κομμουνιστές παντού ακόμα και εδώ ο Τσιπρας χαιρετάει έτσι, ο τύπος το περιέγραψε ως "δεξί εξτρεμιστικό χαιρετισμό" ναζιστικό όπως λέμε απο τους λεγόμενους "ισλαμοφόρους". Μάλιστα η έκαναν photoshop η τον έβαλαν να χαιρετίσει δωρικά επίτηδες για να λένε τα ψέμματα τους περί ναζι .

Ο ιστορικός Νικολάι Μπράνταλ, ωστόσο, τον χαρακτηρίζει ως « υβριδικό τρομοκράτη» που έψαχνε έμπνευση από πολλές διαφορετικές πηγές. Κατά τη διάρκεια της μαρτυρίας του στο δικαστήριο, ο Brandal βρήκε αξιοσημείωτο ότι ο Breivik χρησιμοποιεί τον όρο " αστικός αντάρτης". Ο όρος αυτός ηταν του Che Guevara.

Ο Γάλλος μαρξιστής Jean-Paul Sartre, απολογητής για το δολοφονικό κομμουνιστικό καθεστώς του Ιωσήφ Στάλιν, κάποτε χαρακτήρισε τον Che Guevara "τον πληρέστερο άνθρωπο της εποχής μας".

Όταν ασχολείσαι με τους ψυχοπαθείς αριστερούς των μέσων ενημέρωσης και τους μασονους:
Τα «μεγάλα πέντε» αριστερα μέσα ενημέρωσης κατά τα τελευταία 68 χρόνια στην Νορβηγία ανέπτυξαν πολλαπλές τακτικές καταστολής για «χειρισμό» Σκανδιναβών και άλλων εθνικιστών. Η προπαγάνδα η χρήση ψευδών και παραποίηση της αληθείας για την υποστήριξη της αριστερής άποψης.

Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, από τους επιφανείς συντάκτες στην Νορβηγία ειναι κομμουνιστές. Για παράδειγμα, ο επικεφαλής συντάκτης στο Aftenposten. Ο Haugsgjerd είναι πρώην μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος ( NRK), ο οποίος κάνει προπαγάνδα κατά της δεξιάς ,και αρκετοί συντάκτες του Dagbladet είναι κομμουνιστές. Δυστυχώς, αυτο το φαινόμενο δεν μονο στην Νορβηγία, παντού σε όλη την Ευρώπη και Ελλαδα οι συντάκτες είναι αριστεροί κομμουνιστές .

Οι σημαντικότεροι συντάκτες στη Νορβηγία, για παράδειγμα ο Stanghelle, ο Giever, ο Strand, και πόλλοι απο το αριστερό NRK, έχουν τόσο μεγάλη επιρροή στην κοινή γνώμη με τα ψέμματα τους,που μονο μια μικρή ομάδα που δεν υπερβαίνει τους 20 συντάκτες κυριολεκτικά ορίζουν την πραγματικότητα στη Νορβηγία.

Οι συντάκτες στα NRK, Aftenposten και VG αναφέρονται ως «η μαφία του Όσλο» από τις μικρότερες εταιρείες μέσων ενημέρωσης, και είναι γνωστοί για τον προσανατολισμό της αριστερής πτέρυγας, απο εκεί άρχισε το ψέμα περί ναζι Breivik ποιος θα ψάξει τώρα στην Νορβηγία ανεξάρτητα ΜΜΕ? ετσι ολα τα αριστερα ΜΜΕ και ιστοσελίδες έλεγαν ψέμματα περί ναζι Breivik, στην Ελλαδα έβαλαν την φώτο να χαιρετά δωρικά, ο κοινός χαιρετισμός όλων τον εθνικιστών κομμάτων απο την εποχή του μεγα Αλεξάνδρου, οι κήρυκες του ψεύδους όμως τον εκαναν μονο ναζιστικό.

Η στάση τους ειναι πάντα κατά των εθνικιστών τα τελευταία 68 χρόνια αυτο γίνεται παντού σε όλη την Ευρώπη και έχουν γεμίσει το ίντερνετ με αριστερα fake news και ιστορικά ψέμματα , και όταν γίνει κάτι τους βαφτίζουν ναζι φασίστες ακόμα και όταν ειναι κομμουνιστές δικοί τους! κάντε αναζήτηση αυτο(Παραμένει στη φυλακή ο ναζιστής κατά συρροή δολοφόνος του Όσλο η νεοναζί Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ) να σας βγάλει σελίδες αριστερών που λένε ψέμματα, και διάφορες αλλες που αναπαράγουν τους πρώτους στην Ελλάδα, μάλιστα ένας υμνητής του Φιντέλ Κάστρο,εμφανίζεται ως ανεξάρτητος δημοσιογράφος! .©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications