Βίντεο: Περαστικός ξυλοφορτώνει Πακιστανό που πήγε να κλέψει στη Θεσσαλονίκη
Βίντεο: Περαστικός ξυλοφορτώνει Πακιστανό που πήγε να κλέψει στη Θεσσαλονίκη

Ο Πακιστανός, επιτέθηκε σε 20χρονο προωθητή κινητής τηλεφωνίας, επειδή απλώς… τον κοίταξε, ενώ στη συνέχεια, προσπάθησε, να του αποσπάσει και τα χρήματα που είχε στην κατοχή του

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και δείχνει τον ξυλοδαρμό ενός Πακιστανού στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από επίθεσή του σε νεαρό εργαζόμενο κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, όλα ξεκίνησαν όταν το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Πακιστανός, επιτέθηκε με τη χρήση σωματικής βίας και με τη συνοδεία άλλων ατόμων σε 20χρονο προωθητή κινητής τηλεφωνίας, επειδή απλώς… τον κοίταξε, ενώ στη συνέχεια, προσπάθησε, να του αποσπάσει και τα χρήματα που είχε στην κατοχή του.

Λίγα λιπτά αργότερα, ο 20χρονος κατάφερε να απομακρυνθεί, ωστόσο, ένας περαστικός που είδε το περιστατικό… δεν έμεινε με δεμένα χέρια και επιτέθηκε στον αλλοδαπό για αντίποινα, με έναν άντρα ασφαλείας να προσπαθεί να σταματήσει τον ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων δεν είναι λίγες οι φορές, που παρόμοια περιστατικά έχουν εκτυλιχθεί στην περιοχή γύρω από την Αγορά Καπανίου, λίγα μέτρα μακριά από το Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ναι ειχε απολυτο δικαιο ο ανθρωπος .. λεει ... σας μαζεψαν εδω και αντι να σεβαστητε αυτους που σας φιλοξενουν τους κλεβεται και τους σκοτωνετε ... αχάριστων ευγνώμονεις νεκρον δανείζεις δηλ .. ποσο αλλο ποια ... αν το εκανε στην χωρα του αυτο τωρα δεν θα ζουσε ομως .. εδω εκ του ασφαλους εβγαλε τον ανωμαλο χαρακτηρα του αυτος και πολλοι αλλοι .και μην με πουν ακραιο φασιστα κ.λ.π .. καταντησε γραφικο πλεψν αυτο , το οτι καποιος προσπαθει να διαφιλαξει και να προστατεψει την δημοκρατια να τον λεμε και ακραιο ..

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications